Четири жалби до полицията и прокуратурата, поредица обаждания на 112

...
Четири жалби до полицията и прокуратурата, поредица обаждания на 112
Коментари Харесай

Убитата Елена набирала 112 преди мъжът й да я застреля

Четири тъжби до полицията и прокуратурата, поредност позвънявания на 112 и ограничаваща заповед не съумяха да спасят 42-годишна жена от нейния 64-годишен брачен партньор, споделя NOVA за убийството пред очевидци преди дни в "Лагера " в София.

Преди дни жена беше убита с четири патрона пред очите на най-хубавата си другарка край заведение, в което била.

Елена, майка на две деца, бе убита в деня, в който е подала сигнал против мъжа й Венцислав Василев, единствено два часа преди той да изстреля патроните си в нея. Предният ден също е подала сигнал.

Срещу мъжа има и ограничаваща заповед - подала молба преди две години, а този юни я е получила. Най-добрата й другарка споделя, че той е нарязал и гумите на колата й. Опитал се и да я прегази.

Жената е снимала Елена

малко преди мъжът й да я убие. Точно набирала телефон 112, с цел да подаде нов сигнал, тъй като той бил зад нея. Милена даже уловила момента, в който Венцислав вади револвера си. След като прострелял Елена споделил, че отива да се съобщи.

Казал й, че е нагла и безсрамна, съсипвала му живота.

Двете най-хубави приятелки на Елена описват, че тя не е била сигурна. Мъжът й обикалял блока й, научил къде работи. Двете споделят, че още при първия сигнал някой е трябвало да направи нещо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР