Четири години след като за първи път стъпи във вилата

...
Четири години след като за първи път стъпи във вилата
Коментари Харесай

ITV Love Island All-Stars: Вътре в мъчителната диагноза на рака на Деми Джоунс и тревожния първи симптом

Четири години откакто за първи път стъпи във вилата на Love Island, Деми Джоунс ще се завърне за особено издание на All-Stars на известното риалити шоу и тя ще носи белезите си от рак заради доста значима причина.

Деми, на 25, беше диагностицирана с рак на щитовидната жлеза през май 2021 година, почти една година след първия й престой в Майорка, и стана бранител на осведомеността за рака. Роденият в Портсмут инфлуенсър за благополучие няма рак от към две години, само че към момента би трябвало да посещава постоянни прегледи, с цел да се увери, че не се е върнал.

Сега Деми, която е с позитивно тяло, ще оказва помощ за развъждането доста нужна осведоменост за положението, като държи белезите си на показ, до момента в който е в бикините си.

Откривайки за завръщането си във вилата, Деми сподели: „ Всъщност съм толкоз признателна, че получавам това прекарване още веднъж. Ще бъде необикновено да бъда бранител на информираността за рака и Сами Елиши, която беше на зимата на Острова на любовта предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР