Четири експертизи назначи Окръжният съд в Пазарджик по делото срещу

...
Четири експертизи назначи Окръжният съд в Пазарджик по делото срещу
Коментари Харесай

Съдът назначи четири експертизи по делото срещу кмета на Септември

Четири експертизи назначи Окръжният съд в Пазарджик по делото против кмета на община Септември Марин Рачев. Той е упрекнат в укриване на налози в изключително огромни размери от продажбата на гориво.

Експертизата през днешния ден не обясни дали Марин Рачев е имал нужните цистерни, с цел да съхранява толкоз гориво, колкото е продал преди 12 години, и дали по този начин е ощетил страната.

“Но това не значи, че по-късно тези количества не са продадени. Tе самите признаха, че по-късно тези количества са продадени и че действително ДДС-то е внесено”, посочи Рачев.

В съда пристигнаха и хора от инициативния комитет за спасяването на община Септември с подписка за отстраняването на кмета поради четири други следствия против него.

„ Ние разполагаме с документи, че престъпната регистрация на кмета не е служебна или държавна загадка. Разполагаме с документи, че същият е престъпно регистриран за 4 закононарушения, за две от които му е налагано и наказание”, съобщи Николай Баташки от инициативния комитет.

„ Това, което те демонстрират, е фотошоп”, сподели от своя страна Марин Рачев.

Той е завел каузи за клюка против хора от инициативния комитет, а те чакат отговор от основния прокурор за настояването за отстраняването на кмета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР