Четири дни след фиаското с Джош МакДениълс Индианаполис (изглежда) си

...
Четири дни след фиаското с Джош МакДениълс Индианаполис (изглежда) си
Коментари Харесай

Индианаполис имат треньор, този път наистина!

Четири дни след фиаското с Джош МакДениълс Индианаполис (изглежда) си откриха треньор за новия сезон. Франк Райх, нападателен координатор на новите първенци Филаделфия, е договорил персоналните си условия и се чака в понеделник да парафира петгодишен договор.

Като състезател новият треньор на „ жребците” бе 10 години запаса на именития куотърбек на Бъфало Джим Кели. В един от дребното случаи като титуляр Райх оказа помощ за най-големия поврат в историята на НФЛ. На 3 януари 1993 година в „ уайлд кард” кръга на плейофите в АФК Бъфало губят от Хюстън с 3:35 след 101 секунди игра през второто полувреме, само че с четири тъчдаун паса на Райх печелят с 41:38 след продължение по пътя към третото си следващо появяване на Супербоул.

За Райх това е вторият интервал в Индианаполис след 2008 – 2011 година, когато работи като отговорник за куотърбековете и уайд рисийвърите. След спирки в Аризона и Сан Диего той бе назначен за координатор на нападението на Филаделфия, с които преди седмица завоюва Супербоул LII.
Райх е вторият треньор от офанзивната конструкция на „ орлите”, който напуща след триумфа над Ню Инглънд. Миналата сряда отговорникът за куотърбековете Джон ДеФилипо стана координатор на нападението на Минесота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР