Четири дни остават до очаквания воден режим в Перник. Вчера,

...
Четири дни остават до очаквания воден режим в Перник. Вчера,
Коментари Харесай

Още не е ясно какъв ще е водният режим в Перник

Четири дни остават до упования воден режим в Перник. Вчера, след незабавна среща в ВиК-дружеството, се стигна до предложение за нов вид за режим. Той предвиждаше вода в града да има единствено вечер сред 20 часа вечерта и 8 часа сутринта.

Първоначалният график предвиждаше перничани да имат вода за по-малко време - сред 16 и 22 часа.

Your browser does not support the audio element.

В ефира на " Важното, казано на глас " по bTV Радио кметът на града Станислав Владимиров сподели, че и все още ВиК Перник не му е предоставила изисканата информация.
Нови планове за Перник: Няма по какъв начин водата да се пуска от 20 до 8 ч. Ще бъде разискван първичният - режимът да е сред 16:00 и 22:00 часа
Още от началото на годината е имало индикации, че водата в язовир " Студена " не е задоволителна, само че никой не е взел нужните ограничения, стана ясно от коментара на Владимиров. Към днешна дата връзката му с премиера Бойко Борисов е по-добра, в сравнение с с управлението на сдружението.

Лошота връзка на ВиК сдружението докара до такава степен перничани да са в незнание, а администрацията да не може да вземе съответно решение, уточни кметът. Ръководството на сдружението е позволило недобро ръководство на водните запаси и недобро обмисляне на разноските на язовир " Студена ", се разбра от коментара на Владимиров.

Ситуацията е сериозна и спешна, би трябвало да има осъдени и би трябвало да се работи бързо, заключи кметът и добави, че чака на следващия ден ВиК Перник най-сетне да даде информация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР