Четиресет и шест годишен мъж загина, а няколко души бяха

...
Четиресет и шест годишен мъж загина, а няколко души бяха
Коментари Харесай

В Шефийлд: Кола се вряза в група хора, мъж загина, а няколко души са ранени

Четиресет и шест годишен мъж почина, а няколко души бяха ранени, откакто кола се вряза в група хора по време на принуждение в Шефийлд, Северна Англия, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се наДПА.

Двайсет и три годишен мъж е арестуван по съмнение в ликвидиране, а 55-годишен - по съмнение в опит за ликвидиране, посочи полицията в Южен Йоркшир.

Органите на реда оповестиха, че към 14 ч. през вчерашния ден постъпил сигнал за " принуждение и нарушение на публичния ред " в " Бърнгрийв ", един от кварталите на Шефийлд.

Докато служителите на реда пътували към мястото, лека кола се врязала в група хора.

На местопроизшествието е установена гибелта на един човек, а различен е откаран в болница в тежко положение.

" Образувано е следствие за ликвидиране ", оповестиха органите на реда. Оттам показаха, че като предохранителна мярка ще бъде засилено полицейското наличие в региона, както и че се събира информация от живущите в покрайнината и се преглеждат записите от камерите за видеонаблюдение за цялостното изясняване на случая.

" Ще патрулираме цяла нощ, с цел да успокоим хората и да беседваме с всеки, който би могъл да ни помогне с информация или се усеща обезпокоен ", съобщи полицията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР