Четенето на астрологични прогнози за най-добрата 2022 г. е напълно

...
Четенето на астрологични прогнози за най-добрата 2022 г. е напълно
Коментари Харесай

3 зодии, за които 2022 ще бъде НАЙ-ДОБРАТА година

Четенето на астрологични прогнози за най-хубавата 2022 година е изцяло друго от гледането на такива единствено за един ден, седмица или даже месец. Краткосрочните показания са чудесни за установяване по какъв начин би трябвало да се подготвите за вечерно излизане или какво да очаквате от хората от вашия кръг, само че годишните показания могат да трансформират хода на целия ви живот.

2022 година включва набор от интензивно галактическо време (с доста ретрогради, затъмнения и квадрати), само че има няколко знака, които ще имат невероятни прекарвания, с помощта на въздействието на най-основните планети тази година.

Ето кои са трите зодии, които ще имат най-хубавата 2022 година - в случай че сте един от тях, подгответе се за чудеса.
Риби
Риби, 2022 е ВАШАТА година. Звездите се подреждат във ваша изгода! Подгответе се за „ Година на потока “. 2022 година ще ви обезпечи по-малко разочарования, оставяйки ви повече място да бъдете продуктивни в обществените, прочувствените, духовните и обвързваните с кариерата аспекти на живота си. Ще се възползвате и от въздействието на две големи планети, което ви дава опция да се насладите на потока на живота.

Юпитер седи във вашия знак от края на 2021 година до 10 май, по-късно още веднъж от 28 октомври до 20 декември, осигурявайки ви шанс и мощ първоначално и края на годината. Можете също по този начин да очаквате непрестанно възстановяване на вашата вътрешен глас, с помощта на вашия безценен другар, Нептун.

Използвайте това галактическо издигане, с цел да изследвате какво значи да бъдете себе си, Риби. Освободете се от това, което мислите, че светът желае да бъдете, и се потопете с цялото си сърце в своето необичайно, шантаво, интуитивно аз!
Рак
Рак, 2022 година е вашата „ Година на проучване “. Време е да излезете от черупката, в която сте се скрили, и да пожънете всичко, което сте посяли. През 2022 година ще изпитате същото като Рибите, с помощта на въздействието на Юпитер и Нептун. Вероятно ще се чувствате по-спокойни, в сравнение с предходната година – 2021 година лиши доста от вас. Наред с придвижванията на тези две огромни планети, вие също ще продължите да усещате въздействието на Плутон в Козирог, противопоставящ се на вашия знак.

Плутон е дребна, само че вълшебен мощна планета, която се движи в „ ери “ вместо в къси интервали – той се мотае в Козирог от 2008 година и ще бъде там до 2023 година, напомняйки ви за упоритата работа, която би трябвало да се случи, с цел да бъдете заземено духовно създание.

Това, че Плутон се опълчва на вашия знак през всичките тези години, сътвори контрастност на вашата тревожна, съчувствена природа с основно Е. Вашето време за проучване на деликатната работа на духовността скоро завършва. Можете ли да изследвате какво е да си сърдечно създание в един невъзмутим свят?
Дева
Деви, 2022 година ще бъде една от най-хубавите ви години до момента. За вас 2022 година е „ Година на разпределяне “. Модели на държание, яд и остарели привички – от какво сте подготвени да се откажете? Същите външни планети, дължащи се на усилване на интуитивните благоприятни условия на Рак и Риби, са и това, което ще ви помогне да се отпуснете и да освободите малко напрежение.

Въпреки че твърдите, че не се стресирате елементарно, ясно е, че обичате натоварените графици и многото задания. Това, обаче, може да докара до бърнаут и отчаяние. Не ви ли омръзна това? 2022 ви дава опция да нарушите този модел: Юпитер и Нептун в Риби (противопоставящи се на вас) ще се люлеят през вашата карта, с цел да успокоят характера ви.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР