Четене по лицето, да това е възможно. Чували ли сте

...
Четене по лицето, да това е възможно. Чували ли сте
Коментари Харесай

Четене по лицето. Подробно ръководство за начинаещи

Четене по лицето, да това е допустимо.

Чували ли сте в миналото израза – „ изписано е на лицето ти “? Всъщност в този израз има някаква истина.

Четенето по лицето е било употребявано в продължение на доста хилядолетия, с цел да се предскаже предишното, сегашното и бъдещето. Както и в хиромантията, четенето по лицето регистрира фините линии, контурите и общия тип, с цел да се дефинира ориста на човек, неговото здравословно положение и вида на личността.

Параметрите на лицето се употребяват от корпоративните компании, с цел да се дефинира дали служителят е подобаващ за работата или не.

Има много различни видове и стилове за четене по лицето, само че това управление ще ви помогне да научите най-основното.

Анатомия на лицето.

1. Лявата страна на лицето показва характера на индивида и темперамента на индивида.

2. Дясната страна на лицето отразява страстите и настройките на индивида.

3. Горната част на лицето (челото) показва детството, предишното и взаимоотношенията с родителите, от време на време се отпечатват и минали животи, само че това е необичайност.

4. Средната част на лицето, в това число очите, носа и бузите, показва актуалните и “средни ” години от живота.

5. Долната част на лицето, в това число брадичката, показва по-нататъшния живот и по-късните години от живота, тя също по този начин съдържа параметрите на персоналния живот на индивида.

Форма на лицето.

Има три основни форми на лицето, употребявани за прочит. Ако не се вписвате в една конкретна категория, можете да смесвате интерпретациите на няколко, които дават отговор на вашите параметри.

Лице вид 1: Овално лице.

Хората с овално лице са интелектуалци и мечтатели. Те постоянно обменят хрумвания или цели. Срамежливи са и са по-загрижени за вътрешния си свят, тъй че могат да бъдат определени като интроверти. Емоционални и чувствителни хора са, склонни към меланхолия. Често такива хора избират креативен специалности, подвизават се в музиката и поезията.

Лице вид 2: Квадратно лице.

Хората с квадратно лице постоянно са мощни и доста целенасочени. Те могат бързо да се ядосат и елементарно да се разочароват, когато нещата не вървят по проект. Показват много самочувствие и деловитост. Най-често се изявяват като политически водачи или хора с управителни позиции.

Лице вид 3: Кръгло лице с форма на сърце.

Хората с кръгло лице са елементарно приспособими, доста практични. Често те философстват и са достатъчно мъдри, обичат да прекарват време с други хора. Често се интересуват от доста тематики в разнообразни области и имат радостен темперамент. Те могат да бъдат агресивни, само че би трябвало да има добра причина за това. Те обичат да работят с хора.

Чело.

1. Високо и широко чело – знак за просветеност.

2. Ниско и широко чело – знак за самообладание и неизменност.

3. Високите и тесните чела са знак за удобен и изчерпателен разум.

4. Ниско и тясно чело – знак за ловкост и измама.

5. Чело с рождени белези, петна или бенки демонстрира мъчно детство или потиснати страсти.

6. Бенка близо до веждата демонстрира финансов триумф.

7. Веждите са свързани със здравето и дълголетието – по-дебелите и по-плътни вежди, свидетелстват за по-здрав човек и по-плодотворен.

Очи.

Очите, разбира се, са огледало на душата и могат да демонстрират жизнеността, силата и личността на индивида. Ето на какво би трябвало да обърнете внимание:

1. Размер: големите очи демонстрират сензитивност, съчувствие и креативна натура; малките очи демонстрират мощна воля, вътрешна мощ и практическо мислене.

2. Разстояние: очите, които са близо едно до друго демонстрират висока вътрешен глас, само че също и ревнив човек; очи, ситуирани надалеч едно от друго демонстрират липса на мотивация, само че и отлични информационни умения.

3. Ъгли: ъглите на очите, които гледат нагоре, демонстрират откровеност и честност; ъглите на очите, обърнати надолу, демонстрират късмет; заоблените ъгли демонстрират добрина, а острите ъгли на очите демонстрират адаптивност.

Нос.

Размерът и формата на носа демонстрират способността на индивида да просперира и способността да приема провокациите на живота. Носът също демонстрира просветеност и кариера. Ето на какво би трябвало да обърнете внимание:

1. Къс нос: показва еластичност, надеждност, ширина на мирогледа; може също по този начин да демонстрира, че хората ненапълно са разпуснати или мъчно се схващат с други хора.

2. Дълъг нос: показва мощно възприятие за отговорност, доста удобен метод на мислене; те приемат всичко прекомерно съществено, от време на време им е мъчно да се отворят към любовта.

3. Плосък нос: показва преданост и самообладание, и устойчивост, постоянно такива хора съумяват да постигнат задачите в кариерата си.

4. Изкривен нос: показва креативност и триумф, може да значи неустойчив разум или разум, който обича да се скита от цел към друга цел.

5. Заострен нос: показва мощна вътрешен глас и женственост, постоянно хората с подобен нос имат интерес към изкуството и музиката.

Уста.

1. Голяма уста: голямата уста с плътни устни демонстрира триумф, обич към храната и хората, и доста щедра натура. Тези хора имат добър “апетит ” през целия си живот и са доста общителни.

2. Малка уста: малката уста с тънки устни демонстрира сензитивност, самостоятелност и съзнание. Тези хора са затворени, работливи и доста сигурни в тяхната вътрешен глас.

3. Горната устна е по-плътна: когато горната джука е по-плътна от долната джука, това означава любящ човек с огромна обич към живота. Може също по този начин да се посочат многобройни бракове или доста мощна самостоятелност.

4. Горната устна е по-тънка: когато горната джука е по-тънка от долната джука, това означава човек, който се пробва да си угажда или се тормози. Може също по този начин да означава доста благонадежден човек.

5. Прави устни: означават някой доста удобен човек, с аналитично мислене. По предписание такива хора са доста резервирани.

6. Извити устни: устните, извити в ъглите, демонстрират липса на доверие. Този човек има компликации с откритостта, той е стеснен, изключително с хора, които преди малко е срещнал.

7. Устни извити надолу: устните, извити в ъглите, демонстрират, че индивидът е доста топъл и любящ. Може също да значи домошар или някой, който е доста предан на семейството си.

Уши.

1. Големи уши: показват кураж, храброст, мощно геройство и увереност.

2. Малки уши: говорят за мощни креативен качества.

3. Голям връх на ухото: хората, които имат огромни върхове на ухото, постоянно са доста интелигентни и имат добра памет, те са доста виновни и постоянно реализират доста в живота.

4. Голямо ухо: хората, които имат огромни уши, нормално са доста положителни и занимателни. Те обичат да бъдат с хора и са доста артистични по природа.

Бузи.

1. Високи скули: показват доста затворен човек, съчувствени или интуитивни качества.

2. Плоски бузи: много общителен човек, който може да е свенлив или да изпитва компликации да изрази същинските си усеща.

3. Закръглени бузи: човек с игриво и ярко сърце, постоянно знак за огромно възприятие за комизъм.

4. Дефекти: петната по бузите могат да значат неприятно храносмилане или неспособност да се „ усвоят ” страстите.

Брадичка.

1. Много изпъкваща брадичка / челюст: демонстрира, че човек е доста деен и обича да поема отговорност, постоянно става водач. Също може да значи субективна и много упорита персона.

2. Заоблена брадичка / мека брадичка: демонстрира обичаен фамилен човек. Такъв човек обръща голямо внимание на детайлите.

3. Дефекти: петна, пигментация или пъпки по брадичката могат да значат хормонален дисбаланс или проблеми със личната ви неустрашимост / женственост.

Вижте още: Интересно: Сънища, които предсказват благополучие и триумф

След като разберете основите на четенето по лицето, можете да употребявате това познание във връзка със личната си вътрешен глас, с цел да разберете какво могат да означават характеристиките на индивида.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР