Четем брутални истории за жестоки серийни убийци всеки ден. Психопати,

...
Четем брутални истории за жестоки серийни убийци всеки ден. Психопати,
Коментари Харесай

Топ 10 най-брутални серийни убийци в българската история

Четем брутални истории за жестоки серийни убийци всеки ден . Психопати, садисти, социопати - каквото и определение да използваме, евентуално ще е общовалидно.

Слава Богу, 99% от тях са в едни по-различни географски ширини, надалеч по-различни от нашите. Това обаче напълно не значи, че и в България не сме изпитвали потрес и смут от хора, които е по-добре да не срещаме в никакъв случай в живота си. Днес ще ви разкажем за най-митичните от тях.

Жоро Павето



И до ден-днешен, това е градската легенда на София . Макар и преди повече от 40 години, в края на 60-те на предишния век, столицата бе изпаднала в смут и вечер улиците опустяваха. Митичният палач и изнасилвач на дами, наименуван " българският Джак Изкормвача " вилнееше, а полицията не съумя да го спре дълго време.

Не подбираше жертвите по възраст и постоянно използваше едно и също оръжие - паве, увито в забрадка . Така и намираха потърпевшите дами, изнасилени неведнъж, а до тялото им, паве, оплискано с кръвта им. Спрян бе едвам след седмата жена , като една от тях, на 69 години, умира и в болница. През 1968 година за закононарушенията е упрекнат глухонемият Милчо Миланов от село Ракита.

Осъден и лежи известно време в пандиза, преди по-късно да е освободен заради липса на доказателства. Страшното е минало, само че и до ден-днешен мнозина се съмняват, че полицията е заловила същинският Жоро Павето. Дори съселяните на Милчо настояват, че той е човек, който не би наранил и муха и е употребен като " жертвено агне ". 

Жоро Павето Втори - малко след него, се появява и подражател с прозвището " Втори " . Той е още по-кървав и нечовечен и оставя след себе си 10 изнасилвания и едно двойно ликвидиране . За разлика от случая с Милчо Миланов обаче, подозрения за самоличността му няма. Арестуваният се споделя Георги Йорданов и през 1975 година е наказан на гибел посредством разстрел .

Сократ Алберт Киршвенг



Връщаме се още по-назад във времето, още при започване на 20 век до нарушителя с название " Убиецът с теслата " . Сократ е невисок, с лек кусур в рамото, на 55 години. В същото време обаче е обаятелен и ухилен и от излъчването му струи добрина, която явно е причина за обстоятелството да е уязвимост на дамите .

Жени се на три пъти, само че сходно на легендата за Синята брада, след като някоя от тях му омръзне, приключва житейския й път . Заловен е и лежи 17 години в пандиза, само че след излизането си убива още двама души и този път смъртната присъда към този момент е реалност посредством обесване.. .

Кумаришкото страшилище



И още веднъж обратно във времето, в 30-те години, когато в софийското село Кумарица се " ражда " прякора на Здравко Рибаров. След няколко напитки и спор в локалната механа, той е изхвърлен и не му мисли доста в спор за възмездие. Връща се вкъщи и взима нож и пищов и потегля към центъра на селото. Още по пътя вижда двамата си съперници и ги заколва с премерено придвижване.

Трима очевидци минават в профил и най-смелият пробва да се намеси, само че бързо отнася патрон в главата. Другите двама побягват, само че и те нямат късмет пред побеснелия Здравко с револвера. Продължава напред, стреляйки и удряйки с ножа, къде който види. Сред жертвите са даже снаха му и петгодишното й внуче. Наоколо е безспорна кланица , като даже и двама стражари от Куриловския сектор не се престрашават да се намесят.

Рибаров побягва и часове по-късно е разгласен за търсене. Портретът му е на всички места и където и да иде, ще бъде разпознат. В последна сметка това се случва, откакто на 13 ноември 1934 година е разпознат от юноша на Женския пазар. Логично, е наказан на гибел посредством обесване , само че прякорът му подухва смут из престъпната ни история и до през днешния ден. 

Пещерният човек  



Михаил Лещарски е прочут с това название, откакто бяга от полицията и дълго време живее в пещерите на Врачанския балкан , хранейки се с прилепи. Прекарал е десетки години в пандиза, като в " черната биография " участват редица закононарушения, включително стотици обири, десетки грабежи, четири убийства и даже обезчестяване на личната му майка.

И в случай че последното не ви се вижда задоволително шокиращо, то убийството, за което е наказан, е безусловно брутално - жертвата му, 59-годишната Елена Томова е открита във вилата си през 2009 година мъртва с изрязана дясна гърда и издълбан кръст сред гърдите й.

Убиецът в Студентски град



Това е индивидът, записал името си в престъпната история с най-масовото ликвидиране , осъществявано на това място. Бранимир Делчев е влюбен в млада и красива студентка, която обаче не изпитва по никакъв метод сходни усеща и на няколко пъти внезапно му демонстрира, че няма метод двамата да се съберат.

Наранен от отхвърли, в следобеда на 25 декември 1974 година , той гледа " Кръстникът ", след което взима револвер и нож и нахлува в общежитията. Стреля на месо в съвсем всяка стая, преди да бъде обезоръжен от един от простреляните, който по-късно умира от раните си в колата за спешна помощ. Жертвите са общо 6, а ранените над 19.

Българският Чикатило



Недялко Димитров (Момата) също е измежду най-страховитите нарушители у нас. В досието му има редица убийства, обири, грабежи. Първият му опит да отнеме живот е едвам на 15-годишна възраст, след това наръгва служител на реда, убива на два пъти фамилни двойки .

След като най-накрая е хванат и наказан да лежи доживот, дава изявление, в което споделя, че закононарушенията му са били негова задача, защото жертвите са били " набелязани да умрат ". В аналите остава и фразата му " какво толкоз, в случай че се изцапаш с доста кръв, просто се измиваш ".

Иван Серафимов-Сладкото и Людвиг Толумов



Tова е двойка, за която всеки може да се прекръсти, че не ги е срещал. Двамата са от пловдивското село Дуванлий, само че се намират в пандиза, откъдето стартират да работят дружно. Само за два месеца през 2000 година, против тях се появиха куп следствени каузи.

Садистично ликвидиране на 20-годишният Севгин Мюмюнов и зверското обезчестяване на годеницата му Руждие, оживяла по знамение след 11 удара с нож, убийството на немската двойка туристи Кристиян Херлем и Хайди Коломб, куп грабежи и така нататък Любопитно е, че по-късно в действителност Толумов убива приятеля си  Серафимов с краден автомат , а той самият оцелява, само че след залавянето си получава доживотна присъда при специфичен режим в Пловдивския затвор.

Сава Канибала



Най-отвратителното и шокиращо ликвидиране , което мъчно някой от нас даже може да си показа, е дело на Сава Бакърджиев от не толкоз далечната 2015 година.

Заловен в Гърция от чиновниците на реда, които разумно реагират като нас и му задават въпроса: " Вие изобщо осъзнавате ли какво сте направили, разбирате ли какво казвате ", той отвръща: " Всичко, което желая, е сладко фрапе, самун и дозата ми и ще бъда добре ". А малко по-рано, изпадайки в упоителен транс от хероин, той убива 4-годишната си дъщеричка Ани, нарязва тялото й, сварява го и я изяжда

Димитър Кънчев

Трагедията се разиграва през 1997 година, когато в дома им в " Гео Милев " са открити мъртви оръжейникът Николай Кънчев, втората му брачна половинка Милена и четиригодишният им наследник . По това време огромният наследник на Николай от първия му брак, Димитър Кънчев е бил с другари или най-малко това е първичната му версия.

Задържан е на идващия ден и съвсем незабавно прави признания. Мотивите за убийствата са спор за пари . Не учел, а прекарвал времето си в зала с ротативки. Заклал братчето си, с цел да не го издаде, а преди него прострелял и мащехата си. После пристигнал ред и на бащата . Съден е посредством куп инстанции и на няколко пъти е оневинен, преди да бъде дефинитивно наказан на 18 години затвор. По-късно през годините трансформира версията си и се афишира за почтен.

[gallery]3795[/gallery] - Виж по какъв начин са изглеждали част от убийците в галерията ни! 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР