Чета тези дни как Стефан Данаилов казал, че Бойко Борисов

...
Чета тези дни как Стефан Данаилов казал, че Бойко Борисов
Коментари Харесай

Коментар на Бистра Иванова: Кой е Стефан Данаилов, че да дава оценки за президента

Чета тези дни по какъв начин Стефан Данаилов споделил, че Бойко Борисов е по-силна фигура от Румен Радев. Много съм разочарована от артиста. Не чаках той да приглася на ГЕРБ?! Може ли по този начин лековато да лепи етикети за фигурата на президента, повдигнат от личната му партия? Направи доста неприятно усещане. Според мен Данаилов към този момент е на години, на които е по-добре да не прави обществени мнения и разбори, каквито в никакъв случай не са му се удавали.

Нека си мълчи и да си гледа старините. Той е един фиктивен политик, няма нужните качества за това. Какъв народен представител е Данаилов и какво е приключил до момента в Народното събрание. Корнелия Нинова го държи като премия за верността му към социалистическата концепция и като червен знак, който умилява възрастните гласоподавателки. Но той не е човек, който може и има потенциал да кове закони в Народното събрание.

Просто един артист и нищо повече от това. Нито е влъхва, за какъвто го показват, нито има политическо мислене. Кой е той, че да дава оценки на президента на България. Не му ли е обидно, че отново го използват.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР