Честването на рождени дни и годишнини е толкова характерно за

...
Честването на рождени дни и годишнини е толкова характерно за
Коментари Харесай

Днес принцеса Даяна щеше да навърши 60: какво предстои и най-важното накратко

Честването на рождени дни и годишнини е толкоз особено за кралското семейство, че всички го одобряват по-скоро като скучен ангажимент, в сравнение с като нещо особено. Е, не и през днешния ден. Особено не през днешния ден.

Днес, на 1 юли, принцеса Даяна трябваше да навърши 60 години. И точно през днешния ден светът ще види синoвете ѝ, които тя обожаваше - в миналото толкоз близки, а в този момент по-разединени отвсякога, още веднъж дружно, с цел да я открият нейн монумент в Двореца Кенсингтън. Емоциите неибежно ще връхлетят всички участници и фенове и поради обстоятелството, че описът с посетители ще бъде скъсен оптимално поради изключителната конюнктура.

Някои от вас може би с неспокойствие чакат да видят самото произведение на изкуството - по какъв начин ще наподобява, може ли един художник единствено благодарение на фотоси да улови аурата на една от най-обичаните персони в актуалната история?



Други може би си спомнят с трогване и горест за последния рожден ден на Лейди Ди, когато получава като подарък дълга черна рокля от дизайнера Jacques Azagury, 90 букета цветя и умилително телефонно позвъняване от дребния Хари, който я поздравява с ария. А вечерта, вместо да чества, посещава благотворително събитие в компанията на брат си. Това е и последния път, когато той я вижда.

Всички обаче сме обединени от една мисъл - нейната загуба в никакъв случай няма да бъде претърпяна от света.
 Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна
Наблюдателите на кралското семейство ще наблюдават изкъсо за всеки знак за помирение или за задълбочаване на бездната сред Уилям и Хари, както когато вървяха един до друг на погребението на принц Филип, описват . Събитието в една от градините на лондонския замък Кенсингтън ще бъде втората обществена среща на двамата, откакто Хари и Меган се отдръпнаха от кралските си задължения преди повече от година.

Всички кралски специалисти са на мнение, че намирането на някакъв метод на доближаване сред принцовете е от основно значение за монархията.

"Няма да забележим настървение или омраза сред братята в четвъртък " , твърди Оуенс, сторикът Ед Оуенс, създател на "Семейната компания: монархията, медиите и английското общество 1932-1953 ".

"Смятам, че помиряването посред им е надалеч, само че все пак те са отлични реализатори. Хари и Уилям правят това от доста дълго време и знаят, че би трябвало да оставят настрани даже, в случай че щете, персоналните си премеждия в името на това да изпълнят отговорностите си. "
 Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините
В продължение на петнадесет години принцеса Даяна е брачна половинка на Чарлз, принц на Уелс. Тя е майка на втория и третия в реда на заместничество на английския престол, принцовете Уилям и Хенри. Наричана "принцеса на народа " тя е забележителна персона, съдействала за развиването на благотворителността по света с многочислени изяви в тази област.

На 31 август 1997 Даяна умира при автомобилна злополука в тунел в Париж дружно с Доди ал Файед и техния водач Анри Пол. Кръвните проби за алкохол демонстрират, че водачът е пил алкохол преди случая. Техният Мерцедес-Бенц S280 се разрушава в тринадесетата колона на тунела Алма.

На 14 декември 2006, след тригодишно следствие, Скотланд Ярд излиза с отчет, че автомобилната злополука на лейди Даяна и Доди ал-Файед не е резултат от скрит план за ликвидиране, а е драматичен случай.
 Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР