Често в определени ситуации в живота ни се нуждаем от

...
Често в определени ситуации в живота ни се нуждаем от
Коментари Харесай

Амулетът, който пази всяка зодия

Често в избрани обстановки в живота ни се нуждаем от протекция. Астролозите разкриха амулетите, които носят шанс на хората от разнообразни зодии.

Овен

Заради сложния си темперамент Овенът постоянно попада в обстановки, в които се нуждае от отбрана. Експертите са уверени, че черната нишка на китката ще извърши ролята на амулет най-добре.

Телец

Телецът се нуждае от талисман, който ще му разреши да поддържа мозъка си чист. Той постоянно работи импулсивно и безогледно, само че камъни като аметист или яспис единствено ще му оказват помощ.

Близнаци

Близнаците са извънредно общителни персони, само че не знаят по какъв начин да схващат хората. Поради тази причина те непрекъснато са заобиколени освен от другари, само че и от врагове, недоброжелатели и скрити завистници. За да се предпазят от негативизма, Близнаците би трябвало да носят сребърни бижута.

Рак

Най-важните амулети и талисмани за Раците са тези, които ще им оказват помощ да подобрят паметта си. Именно с нея Раците имат огромни проблеми. Подходящи са тях изделията от аметист.

Лъв

Лъвът се нуждае от амулети и талисмани, които ще му оказват помощ да разгърне мощния си капацитет и да стане по-добър. За него са подобаващи амулети от кехлибар, както и златни висулки и пръстени.

Дева

Девите постоянно задържат отрицателните проблеми в себе си и това е причина за безсънието им. Ето за какво за тях най-силният талисман е този, който е направен от сребро или от обсидиан. Бижута, заредени с позитивна сила, също ще им оказват помощ.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР