Често срещана ситуация в живота е един от партньорите да

...
Често срещана ситуация в живота е един от партньорите да
Коментари Харесай

Мъжът й я заряза заради слаба красавица, а сега жестоко съжалява (Снимки)

Често срещана обстановка в живота е един от сътрудниците да напусне другия, поради смяна във външния тип. Не е прелестно, само че е реалност. Днес ще ви разкажем историята на една жена, която бива изоставена от мъжа си поради слаба хубавица, само че това единствено я стимулира да се промени към по-добро.

Американката Джун Шанън стана известна около присъединяване си в едно от най-популярните ток шоута на Новия свят. Към старта на трансформацията й тя тежи към 200 кг, има четири деца, всички родени от разнообразни съпрузи, предават от jenata.blitz.bg. Джун взема решение напълно да промени живота си и търси помощ при продуцентите на предаването „ От грозница до хубавица ”.
 Мъжът й я заряза поради слаба хубавица, а в този момент грубо съжалява (Снимки)

Тя споделя, че последният й брачен партньор й изневерил и я е изоставил. Той желал да се ожени за доста по-стройно и красиво момиче, а преди да напусне нашата героиня й споделил, че я изоставя, тъй като е дебела. Тези думи толкоз наскърбили Джун, че тя решила да вземе живота си в свои ръце и да промени напълно външния си тип.
 Мъжът й я заряза поради слаба хубавица, а в този момент грубо съжалява (Снимки)

Няма по какъв начин въпреки всичко да не отбележим, че щом е родила 4 деца от четирима разнообразни мъже, очевидно Джун по този начин или другояче е имала проблем с мъжете, може би поради леко деспотичния си темперамент, за който признава сама. Първоначалната цел на Джун е да смъкна тежестта си на половина. На нейно разположение тя има диетолог, доктор, стилист и персонален треньор. С течение на няколко месеца, пред очите на милиони фенове, Джун се елементарни с непотребните килограми.

Тя реши освен да трансформира външния си тип, само че и да промени персоналния си живот. Американката почнала да получава писма от почитатели – мъже, които са я гледали по малкия екран. Те й признаваха, че с удоволствие биха излезли с нея и я намират за огромна хубавица. В резултат на присъединяване си в риалитито, Джун смъкна 100 кг. Тп се промени напълно и се трансформира в красива жена, с доста ухажори.

Сега Джун е звезда в „ Инстаграм ”. Тя има доста почитатели. Жените я молят да им разкрие тайната на хубостта си и по какъв начин тъкмо е отслабнала толкоз доста. Джун от своя страна няма нищо срещу да показа опита си. Американката не крие, че прибягва и до услугите на еластичен хирург, което е разбираемо при такава бърза загуба на тегло. Всички сме наясно, че пораждат кожни проблеми, най-много провисване на непотребното. Джун признава, че ще се наложи да направи още няколко пластични интервенции, до момента в който реализира напълно фантазията си. Сега тя се грижи доста повече за себе си, наподобява доста по-млада, свежа, стегната и бодра.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР