Често споделяме с вас модните си вдъхновения и хората, от

...
Често споделяме с вас модните си вдъхновения и хората, от
Коментари Харесай

Вижте най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

Често споделяме с вас стилните си музи и хората, от които черпим хрумвания за метода си на обличане. Затова взехме решение в края на всяка седмица да обобщаваме най-хубавото, на което сме попаднали през последните седем дни. Надяваме се по този метод да ви дадем потребни хрумвания за съвременни и стилни тоалети, с които да се чувствате добре на работното си място или излизайки на открито с приятелки.

Все по-цветно ни е на душите и се надяваме и при вас да е по този начин! Отминаващата към този момент седмица мина в доста страсти и събития, само че въпреки всичко намерихме опция да се посветим и на обичаната фешън тематика. Поредната седмична доза ентусиазъм идва с доста съблазън и женственост.

Най-напред ще обърнем една провокативна дама, която не стопира да ни впечатлява с многочислените си достижения. Страхотната е облечена в сет от две елементи, напълно решен в бяло като горната част е формирана от ексцентрични елементи, наподобяващи цветя.

 2363846

Долната половина пък съставлява луксозна дълга пола с дълбока цепка, която акцентира изящните крайници на Гани. а мотив за този натруфен тоалет са премиите First lady, на които Джули победи в категория " Иновации и достижения в областта на хубостта ".

От бялото прекосяваме непосредствено в цялостната му диаметралност, а точно черното. Класиката си е класика, само че този път няма да ви приказваме за дребната черна рокля. Сега вниманието ни бе привлечено от комбинацията от черна сатенена риза, мини пола и високи ботуши, още веднъж в черно.Изпод ризата се прокрадва нежно бюстие, което придава съблазън, само че в същото време не наподобява вулгарно. Тоалетът е дръзновен и сигурно не е за всеки, само че пък на драго сърце бихме пробвали.

 2363849

От класиката се прехвърляме в един напълно нов тренд, към който към момента сме със смесени усещания. Това са дамските необятни панталони с навити крачоли, които някои дами съчетават с маратонки и кецове, а други ползват смела композиция с висок ток. Не всяка от нас би се възприела с сходен модел панталон, само че пък трендът навлиза във от ден на ден дрешници през този сезон.

 2363847

Актрисата Илиана Лазарова пък залага на втален модел панталон с по този начин модерните цепки на крачолите. Допада ни зеленият цвят, който е шлагер сега, а бюстието и сакото в бяло разрешават на панталона да изпъкне в цялостния си искра.

 2363848

Стига толкоз с тези панталони - време е за плаж! Пренасяме се под жаркото слънце, с цел да ви покажем поетесата Елвира Далакова, която съблазнява мъжкото съсловие с розов бански с панделки. Визията е допълнена отлично от ефектна диадема и скрънчи.

 2363850
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР