Често славата върви с успешна кариера в киното или музиката

...
Често славата върви с успешна кариера в киното или музиката
Коментари Харесай

Пестеливи ли са холивудските звезди?

Често славата върви с сполучлива кариера в киното или музиката и е придружена от милиони долари в сметката, изключително, в случай че си прочут в Холивуд. Голяма част от звездите пръскат големи суми за първокласни имения, яхти, самолети.

Други обаче живеят непретенциозно като елементарни хора и заобикалят деянията на имотност. Доказателство за това е листата на Business insider:

Дженифър Лорънс години наред кара остарелия си Volkswagen Eos

Тя печели първия си Оскар през 2011 за ролята си в " Зимен подарък ", а година по-късно е международно известна с уастието си в " Игрите на глада ". В действителния си живот, Дженифър продължава да кара остарелия си кола, която коства към 39 000 $.

Питър Динклидж не желае да се мести в Холивуд

Известен с ролята си в " Игра на тронове " взема решение да не се мести в Холивуд, макар уговорките си и живее в скромното си жилище в Ню Йорк със брачната половинка и щерка си.

Джей Лено пести всички изкарани пари от предаването си

Американския водещ е прочут с впечатляващата си сбирка от коли. От друга страна обаче за него се знае, че е извънредно спестовен. По негови самопризнания излиза наяве, е постоянно работи на две места. Полученото от едното е за покриване на нуждита, а от другото работно място заплатата се икономисва. В случая второто място е " Tonnight Show ", като от него печели по 30 милиона $ годишно.

Лудакрис кара 24-годишна кола

В песните на рапарите се приказва за песни, лъскави коли и красиви дами. Лудакрис, за разлика от сътрудниците си, внимава какво харчи. По тази причина към момента кара своята Acura, която е купил през 1993г.

Разходите на Зоуи Дешанел са 1000 $ месечно

Това стана известно по време на развода ѝ с музиканта Бен Гибард, чийто юрист разкри в обществени документи нейното финансово сстояние. По време на развода, Зоуи разполага с 4 милиона $, само че на месец разноските и са 1000 $ и 1500 $ за щедрост.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР