Често си мислим, че на богатите и известните всичко им

...
Често си мислим, че на богатите и известните всичко им
Коментари Харесай

Роналдо и Джорджина нарушиха правилата

Често си мислим, че на богатите и известните всичко им е разрешено, само че не всеки път е тъкмо по този начин. Поредният образец са футболистът милионер Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес .

В края на предишния месец двамата си подариха малко и сантиментално бягство в италианските Алпи, в курорт, който е на два часа път с кола от Торино.

На пръв взор това звучи като изцяло почтено действие, само че е в прорез със възбраните за пътувания без основателна причина сред другите райони на Ботуша.

Роналдо и Джорджина въпреки всичко не пропуснаха да споделят снежните си занимания със своите милиони почитатели в обществените мрежи, а на идната вечер означиха рождения ден на Родригес с вечеря в петзвезден ресторант на хотел, който по принцип не работи.

Според италианските медии, двойката не може да бъде санкционирана за нарушение на противоепидемичните правила, тъй като е належащо да бъдат хванати сега на действието, а не след завръщането им вкъщи, предава The Sun.
 Кристиано Роналдо, Лео Меси, Неймар и кои са най-следваните футболисти в обществените мрежи
Кой футболист има най-вече почитатели в обществените мрежи

Роналдо, Меси или пък Неймар

Все отново, управляващите ще проведат следствие за какво Кристиано и годеницата му са решили да пътуват, имат ли в действителност основателна причина и при какви условия се е провел рожденият ден. Възможно е въпреки всичко да има някакво парично наказване, само че е несъмнено, че то по никакъв начин не може да трогне футболиста с неговата голяма заплата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР