Често се смята, че амулетите или талисманите притежават мистични свойства

...
Често се смята, че амулетите или талисманите притежават мистични свойства
Коментари Харесай

Най-мощните талисмани за портфейла привличат парите като магнит

Често се счита, че амулетите или талисманите имат мистични свойства и се употребяват от доста хора за привличане на благосъстояние и разцвет.

Въпреки че тяхната успеваемост е субективна и зависи от самостоятелните вярвания съществуват няколко известни талисмани за портфейли, за които се счита, че притеглят пари като магнит съгласно фолклора и културните обичаи. В актуалната публикация ще обърнем внимание на известните талисмани, употребявани и приети от разнообразни гуру в региона на мистичното.

Фън Шуй знаци на благосъстоянието

Във Фън Шуй избрани знаци се свързват с благосъстояние и обилие. Трикраката жаба (известна още като жаба за пари или Чан Чу) е известен амулет, за който се счита, че притегля благосъстояние и шанс на индивида, който го има. Друг знак е китайската монета, която постоянно се завързва с алена панделка и се слага в портфейли, с цел да притегля пари, щастливи финансови интервенции и благословени покупко-продажби.

Четирилистна детелина в портфейла

 Четирилистна детелина притегля пари

Четирилистната детелина е добре прочут знак на шанс и се счита, че носи финансов разцвет. Много хора държат изсушена или пресована четирилистна детелина в портфейла си като амулет за привличане на пари и обилие.

Щастливо число седем притегля пари

В някои култури цифрата седем се счита за шанс и се свързва с шанс. Смята се, че носенето на дребен предмет като ключодържател или амулет с цифрата седем върху него притегля финансов шанс и благоприятни условия.

Зелен нефрит притегля пари

 Зелен нефрит притегля пари

Нефритът е камък, който символизира благосъстояние и разцвет в доста култури, изключително в китайските обичаи. Смята се, че носенето на малко парче зелен нефрит в портфейла ви притегля пари и финансов триумф.

Канела в портфейла за привличане на пари

 Канела в портфейла

В някои национални обичаи се счита, че канелата е мощен амулет за привличане на благосъстояние. Смята се, че слагането на пръчка канела или дребна торбичка с канела на прахуляк в портфейла ви носи финансови благословии.

Не забравяйте, че силата на тези талисмани за портфейли се крие в персоналната религия и желание. Те могат да служат като напомняния да останете положителни, фокусирани и отворени за благоприятни условия, само че в последна сметка вашите дейности, метод на мислене и работна нравственос играят значима роля за привличането на финансов триумф.

Вижте още:

- Цветът на портмонето за привличане на пари;

- Какво да сложим в портмонето за повече пари;

- Ритуали за привличане на пари и шанс.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР