Често се случва, и то на мнозина, пред очите им

...
Често се случва, и то на мнозина, пред очите им
Коментари Харесай

Виждате определено число постоянно? Ето какво означава

Често се случва, и то на мнозина, пред очите им да се мяркат все едни и същи циври, било то на часовника, на вратата на офис, на табелата на кола или рейс. Какво ли е смисъла им?

Нумеролозите са безапелационни, че с тези странни съвпадения Вселената се пробва да ни каже нещо. Ето какво е тяхното мнение за другите цифри, които ни се натрапват дълготрайно време.

Цифра 1

Единиците символизира шампионата, защото е първа измежду всички останали. Ако ви се мяркат най-вече единици, то имате изявени лидерски качества и хората нямат нищо срещу да ви следват. Използвайте тази воя заложба за положителни цели.

Цифра 2

Това е цифрата на равновесието и партньорството. То ни оказва помощ да не забравяме, че всичко е с черна и бяла страна. Според осведомени, цифрата е отрицателно. Ако тази цифра ви се мотае непрестанно пред очите, то значи е време да спрете да гледате на нещата единствено от неприятната има страна.

Цифра 3

Тройката се смята за сакрално число. Тя въплъщава триединството, познато от християнството – Светата троица, трите подаръка за Христос от влъхвите, три изменничества на Петър, три дни преди възкресението и други Предполага се, че привличането на вниманието ви към тази цифра, ви приказва, че всичко в живота ви се ръководи от божествена мощ.
 Кое е вашето щастливо число съгласно зодията Кое е вашето щастливо число съгласно зодията
1 – щастливото число за Водолей Човек приказва за уникалност и мощни лидерски пристрастености. Астролозите поучават да се употребява, ко...

Цифра 4

Четворката се свързва със Земята, с четирите направления на света, справедливостта и хармонията. Вероятно постоянно повтарящата се 4-ка алармира, че би трябвало освен да говорите, само че и да извършите това, за което говорите.

Цифра 5

Брака, любовта и здравето символизира петицата. Ако тя непрестанно е пред погледа ви, ще се радвате на естетика в живота си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР