Често се повдигат дискусии за заместителите – в саламите, млякото,

...
Често се повдигат дискусии за заместителите – в саламите, млякото,
Коментари Харесай

Радев и Слави - политически заместители на коронавируса

 Често се повдигат полемики за заместителите – в колбасите, млякото, сиренето, кашкавала, секса. По едно време прокурори проверяваха по какъв начин е допустимо от 12 тона мляко да се направи 14 тона сирене. Сигурно е, че сме яли от тези 14 тона и още тонове заместители. Така е, тъй като и в живота обичаме да ни заместват. Чувстваме се по-комфортно. Надяваме се, че по този начин ще прецакаме някого, а той просто ни е заместил. Докато разберем това, към нас се изпълни със заместители.

Рано или късно по този начин ни прецакват и политическите заместители. Ще ги познаете по това, че в дефинира моменти основните им мозъци отхвърлят да работят.

В изискванията на пандемия изключително блестящо се откроиха двама политически заместители – президентът и шоуменът Слави Трифонов. Може да ги назовем и търгаши по време на рецесия, няма да сбъркаме.

Когато страната беше затворена поради 15 инфектирани дневно и 30 души в лечебните заведения, Радев споделяше, че по този начин не може, животът би трябвало да продължи, да се работи по-адекватно. А Слави пращаше заран собствен човек на конференциите на щаба да пита за какво генералите плашат хората, откакто вирус няма. Вечерта пък осмиваше генералите и вируса.

Когато страната е отворена с над 4000 инфектирани дневно и 3800 в лечебните заведения, Радев твърди, че държавното управление не може да овладее здравната рецесия, а Дългия пита за какво не стигат леглата. Ами тъй като нямаше вирус и в този момент те мамят с леглата, би трябвало да му отговорят.

Кога на тия двамата основните им мозъци отхвърлиха да работят – през март и април или в този момент? Очевидно е, че и тогава, и в този момент.

Цинизъм, надменност, безсрамие, гьонсуратлък.Така работят политическите заместители. Така сходни видове се бъркат в живота ни. Така от 12 тона мляко вършат 14 тона сирене.

Какво заместиха двамата? Липсата на задоволително огромна рационална маса от хора в медиите, политиката, бизнеса ги трансформира в политически ковид. Ако такава маса се появи, нито e вероятен втори мандат на Радев, нито плануваната политическа кариера на Трифонов.

За Мангъров въобще не става дума. Той е пореден в нелепостите си, не се отмята от тях, повтаря ги всеки ден. Той е вирус от друга категория.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР