Често се казва, че животът на 40 тепърва започва. В

...
Често се казва, че животът на 40 тепърва започва. В
Коментари Харесай

Бритни Спиърс навърши 40 в годината, когато получи свободата си

Често се споделя, че животът на 40 занапред стартира. В случая на Бритни Спиърс това не са просто утешителни думи за отиващата си младост. В нейния случай животът ѝ в действителност занапред стартира и през идващите години ни следва да забележим някои от най-интересните глави от историята на музикалния феномен, който заплени с музиката си цяло потомство в края на 90-те.

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс стартира кариерата си напълно млада. Още на 8 години тя става телевизионна звезда на „ Дисни “, дружно с Кристина Агилера и Джъстин Тимбърлейк, които след това също стават огромни музикални звезди. През 1999 година Бритни пуска дебютния си албум, който незабавно оглавява всички ранглисти. Част от него е песента „ Baby One More Time “, която и до през днешния ден остава един от най-големите ѝ шлагери (може да го чуете на идната страница, дружно с други шлагери на певицата).

През идващите години Бритни Спиърс става една от най-големите музикални звезди. Славата ѝ е толкоз огромна, че младата жена няма даже момент успокоение – папараци и почитатели я следват на всички места и всичко в живота ѝ става тематика №1 в целия свят.

Снимка: Getty Images

През 2004 година певицата се омъжва за Джейсън Алън Александър, само че малко по-късно бракът е анулиран. Същата година Бритни подписва брак с рапъра Кевин Федерлайн. Те имат две деца, само че през 2007 година бракът им се разпада.

Под тежестта на раздялата и нестихващото медийно внимание, душeвността на Бритни Спиърс се срутва. За смут на феновете си певицата бръсне главата си и нападна група фотографи с чадър. В един от случаите Бритни се барикадира с по-малкия си наследник в банята в продължение на 3 часа, до момента в който в последна сметка не се постанова да я изведат принудително.

Снимка: Getty Images

Тези събития, в детайли отразени в медиите, водят до това, че Бритни Спиърс попада в психиатрична клиника и губи попечителството над децата си. Съдът постановява, че младата жена не е в положение да управлява голямото си благосъстояние и татко ѝ е назначен като настойник, който би трябвало да го съхранява.

През последната година въпросът за унищожаване на попечителството се трансформира в една от най-обсъжданите тематики в света на шоубизнеса. Бритни на няколко пъти се изправи в съда, с цел да изиска свободата си и описа шокиращи истории за нещата, които е преживявала под контрола на татко си.

Снимка: Getty Images

В последна сметка Джеми Спиърс беше отхвърлен като настойник на Бритни, а попечителството беше вдигнато, тъй че тя да има опция да бъде независима.

Още за Бритни и за това, което я чака в този момент, когато е свободна, може да прочетете на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР