Често се чудя как определени хора се събират с тотално

...
Често се чудя как определени хора се събират с тотално
Коментари Харесай

13 признака, че жената е с добър мъж

Често се чудя по какъв начин избрани хора се събират с тотално несъответствуващи половинки за тях.
Задавам си въпроси за какво не си тръгнат, в случай че не получат това, което заслужават, само че пък се надявам, че в действителност правят оценка своя „ съотборник ” в любовта, в случай че получават това, което заслужават. Мисля, че огромна част от казуса, който размива тази линия, е, че доста хора даже не са напълно сигурни по какъв начин наподобява една здрава връзка в наши дни или по какъв начин един „ добър мъж “ (или жена) би трябвало да се отнася към колегата си Затова в тази публикация ще разгледаме набор от признаци, които сочат, че той е добър мъж и по какъв начин ще се държи той, до момента в който е във връзка.

1. Никога не ви разрешава да забравите какъв брой доста ви обича
Това е извънредно значима част от пъзела: Добрият мъж постоянно ще ви припомня какъв брой доста означавате за него. Разбирам, че мъжете могат да бъдат по-малко отзивчиви или нежни от дамите, само че това не извинява сериозната липса на старания, положени от страна на господата. Ако някой ви обича същински, вие ще го знаете и ще го почувствате.

2. Винаги ви поддържа
Независимо дали желаете да се върнете в университета след 20 години, с цел да получите магистърска степен, да започнете певческа кариера или да останете вкъщи, с цел да създадете семейство, положителният мъж постоянно ще ви поддържа в това, което желаете от живота си. Той в никакъв случай няма да ви обезсърчи или да ви накара да се чувствате по този начин, като че ли не може да извършите това, което сте си сложили за цел. Той ще бъде до вас на всяка крачка, ще се радва на вашите победи и ще ви утешава по време на вашите провали.

3. Вдъхновява ви
За да вдъхновите някого, са нужни старания както в метода, по който човек живее личния си живот, по този начин и в насърчаването на другите да живеят техния. Стремежът и упоритостта на положителния мъж ще се отразят върху вас, до момента в който той преследва личните си пристрастености.

4. Полага старания, с цел да завоюва доверието ви
Добрият мъж ще желае да се чувствате удобно и уверени във връзката си. Крайъгълният камък на това е да може да се довериш на някого и той ще осъзнае това. Без доверие няма основа за обич или почитание. Той ще разбере, че доверието не се дава просто ей по този начин - то би трябвало да се завоюва и по-късно да се резервира.

5. Винаги ви кара да се чувствате красива
Той ще разбере, че да ви накара да се почувствате красива, не значи просто да изрече тези думи. Това значи в действителност да ви накара да се почувствате красива. По метода, по който ви гледа, допира и се отнася с вас. Той ще забележи детайлности, когато измененията нещо във външния си тип, и ще ви подсети какъв брой привлекателна ви намира даже когато не го вършиме. Добрият мъж ще разбере, че без значение дали сте по чеп на дивана или във вечерна рокля, запътена към церемония събитие, когато обичате някого подобен, какъвто в действителност е, всичко в него става красиво.

6. Той ви кара да се чувствате в сигурност
Един от най-хубавите похвали, които една жена може да направи на мъж, е да му каже, че се усеща в сигурност към него. Независимо какъв брой е привлечена от вас или какъв брой занимателен ви мисли, или какъв брой пари имате, в случай че една жена не може да спи умерено до вас през нощта, това няма значение.

7. Никога не минава границата
Естествено е да има различия и даже разногласия в една връзка, само че няма причина да вършиме нещата персонални, да обиждате или да се обиждате. Един от признаците, че той е добър човек, значи, че ще резервира успокоение по време на различия.

8. Винаги се пробва да се усъвършенства
Независимо дали става въпрос за научаване на нови неща, насърчаване на нов набор от умения, четене на нова книга или гледане на документален филм, положителният мъж, който се гордее с непрекъснатото самоусъвършенстване, постоянно ще ви провокира интелектуално и ще задържа вниманието ви. Той ще прави тези неща за себе си, само че спомагателната изгода ще бъде позитивното влияние, което има върху връзката ви.

9. Наясно е, че дейностите приказват повече от думите
Наличието на верния мъж в живота ви ще ви накара да разберете, че хората, които дават обещания, само че не ги съблюдават, не заслужават вашето почитание.

10. Той се отваря пред вас
За някои мъже може да е мъчно да изразят своите страсти, страхове и даже най-съкровени стремежи, само че съществуването на вярната жена в живота им постоянно оказва помощ да отворят тези порти. Добрият мъж, въпреки да схваща, че някои неща би трябвало да се пазят в загадка, няма да скрие нещо значимо от вас или да затвори възприятията си, знаейки, че това ще провокира напрежение и отчаяние.

11. Винаги е почтен с вас
Когато построява основа за щастлива, здрава връзка, положителният мъж ще разбере, че честността постоянно е най-хубавата политика. Освен това той предизвиква обичаната жена да се отнася по същия метод към него.

12. Той в никакъв случай не е афектиран
Може би е най-важната линия от всички. Независимо дали е душевен, прочувствено или физически, положителният мъж в никакъв случай няма даже да си намерения да ви бъде афектиран или да ви навреди по някакъв метод. Но в случай че все пак се случи с вас, апелирам, имайте смелостта и уважението към себе си, с цел да говорите с някого или да си тръгнете неотложно от тази връзка. Никой добър мъж не би постъпил по този начин.

13. Той стои до нас, без значение от всичко
Когато един мъж посвещава любовта и времето си на една жена, не са нужни никакви ангажименти или условия. Ще има положителни времена и ще има не толкоз положителни времена. Ще зародят провокации и непредвидени обстановки. Но той ще остане до вас и ще бъде ваш съотборник през всичко това. Всеки мъж може да бъде до вас в слънчевите дни. Истинският тест за характера е дали той ще държи чадъра над вас през бурните дни. И, дами, в случай че мъжът, с който сте, поставя старания да бъде този човек за вас, апелирам, кажете му какъв брой доста го цените. Колкото и благ да е човек, няма по-празно възприятие от това да дадеш сърцето си на някого, който смяташ, че го приема за даденост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР