Често популярните личности, достигайки една пределна възраст, решават да опишат

...
Често популярните личности, достигайки една пределна възраст, решават да опишат
Коментари Харесай

Тежката диагноза, пред която е изправен Сам Нийл

Често известните персони, достигайки една пределна възраст, вземат решение да опишат живота си и да разкрият някои от най-съкровените си персонални моменти и прекарвания.
 Кърсти Али, рак на дебелото черво, повода за гибелта на актрисата и по какъв начин можем да се предпазим от болестта
Какво още знаем за гибелта на Кърсти Али

И по какъв начин да се предпазим от рака

Такива очевидно са желанията и на Сам Нийл, откакто разгласи, че ще издаде своя биографична книга. Тя ще носи името Did I Ever Tell You This и се чака да се появи публично на 21 март.

Редица са нещата, които 75-годишният австралийски артист разкрива в творбата си, само че безспорно най-шокиращо е признанието за здравето му. В искрено изявление за The Guardian звездата от " Джурасик парк " споделя, че най-вероятно е към края на живота си и даже декларира, че " може би умира ".

Оказва се, че още преди година Сам Нийл е диагностициран с рядка форма на неходжкинов лимфом - злокачествено заболяване на лимфната система. Започва незабавно да се лекува и се подлага на общоприетата химиотерапия. Тя обаче е несполучлива и по тази причина артистът прибягва до други способи, в това число нетрадиционна медицина.
 Снимка 610990

В момента споделя, че пробва неотдавна създаден медикамент, което евентуално ще приема до остатъка от живота си. От него той е получил известно усъвършенстване, за което споделя, че е " необикновен шанс ". И прибавя, че макар тежкото тестване, се усеща признателен за всеки ден и се радва на обстоятелството, че е жив.

Именно в интервала, в който се лекува, Сам стартира да написа своята книга. Така запълва времето си и се откъсва, въпреки и за момент, от тежките прекарвания. " В един миг се оказа, че няма какво да върша ", споделя той. " А аз съм привикнал да работя. Обичам работата си, обичам да бъда измежду хора и да се любувам на тяхната компания и другарство. И внезапно се лиших от това. "
 “Джурасик Парк ”, “Хари Потър ”, “Кръстникът ” - кои са най-хубавите филми, правени по книги
Най-добрите филми, правени по книги

Историите от книги, оживели и на екран

Сам признава и че в никакъв случай не е имал желание да написа записки - даже и откакто е имал шанса да има един необикновен холивудски живот. Но споделя и че точно писането му е помогнало ужасно доста, давало му е тласък за живот и даже е заспивал вечер с мисълта какво ще измисли на идващия ден. Нещо, което му е носило утешение и развлечение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР