Често пъти големите супермаркети успяват да примамят не малко потребители,

...
Често пъти големите супермаркети успяват да примамят не малко потребители,
Коментари Харесай

НИКОГА не купувайте тези храни, когато са на ПРОМОЦИЯ

Често пъти огромните супермаркети съумяват да примамят не малко консуматори, с помощта на алените си етикети с промоционални цени.
Хората, които нямат финансова опция, не пропущат да си закупят промоционален артикул, смятайки че по този метод съумяват да спестят някой и различен лев.
Да, обаче те си вършат неприятна услуга, даже да не го осъзнават в същия този миг.
Ще ви посочим някои от храните, които НИКОГА да не купувате, даже те да са на промоция.
Ето ги и тях:
Свежи салати, подготвени за консумация
Имайте поради, че салатите, които са подредени в бранша със зеленчуци и плодове, са били почистени и измити преди този момент. Ако виждате червен етикет, доста евентуално е да изтича срокът им на валидност и те към този момент не са свежи. И сами знаете, че зеленчуците не са най-трайният артикул и когато ги откъснем е добре незабавно да ги похапнем. В противоположен случай те губят доста от изгодите си.

Авокадо
Много постоянно, предлаганото на промоция авокадо е това, което към този момент е презряло. Ако сте решили да го похапнете в същия ден, то няма кой знае какъв проблем, само че не трябва да го държите още време, тъй като няма да е годно за консумация.
Яйца
 Не ядете нито една от тези храни? Не си вършиме добра услуга Не ядете нито една от тези храни? Не си вършиме добра услуга
При създалите се от пандемията условия доста от нас, в случай че не всички, сме подложени на стрес, затънал метод на живот, прекалено и...
Знаете, че яйцата са една от най-полезните храни на света, само че с тях би трябвало в действителност доста да се внимава. Възможно е промоционалните яйца да наближават периода си на валидност. Ако вкъщи си имате дребни деца, не правете грешката да им ги оферирате. Отделете малко повече пари, само че купете артикул, за който сте сигурни, че няма да навреди на вас и фамилията ви.
Меса
Местните артикули, като цяло, не е целесъобразно да бъдат купувани от супермаркети. Там рядко можете да попаднете на качествено месо, било то свинско, телешко или друго. Най-добре си ги набавяйте от профилирани месарници, вместо това да си харчите парите за храни с неразбираем генезис.

Бъдете виновни към избора на хранителни артикули и следете деликатно кошницата за извършване на покупки. Не постоянно промоционалните етикети ни вършат услуга. В някои случаи е по-добре да похарчим повече средства, само че в подмяна на това да сервираме на трапезата си вкусна и здравословна храна, която не ще ни навреди!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР