Често ни се случва да повишим кръвното си налягане и

...
Често ни се случва да повишим кръвното си налягане и
Коментари Харесай

Смъкнете високото кръвно и в домашни условия!

Често ни се случва да повишим кръвното си налягане и вкъщи по доста и най-различни аргументи.

В такива обстановки не би трябвало да се паникьосваме и да търсим медикаменти, а да се досетим за тези няколко метода, с които да смъкнем бързо и елементарно кръвното си!

Упражнения за дишане
 Тази храна е наложителна за хората с високо кръвно Тази храна е наложителна за хората с високо кръвно
Редовната консумация на избрана храна оказва забележителен принос в битката с високото кръвно налягане. Става въпрос за варените картоф...

Науката е потвърдила, че вярното дишане има извънредно удобен резултат върху сърдечно-съдовата система. Достатъчно е просто да вдишате в продължение на 5 секунди и да издишате за 5 секунди при потребност, с цел да се успокои и балансира тялото. Вдишайте през носа и издишайте през устата!

Горещ душ

Горещите душове или вани, възвръщат кръвообращението и облекчават - в купа с гореща вода потопете ръцете и краката си за 10 минути.

Масажи

Дори да не сте експерти в тази област, сигурно ще облекчите напрежението с масажиране на гърдите, раменете, врата и корема.
 Ето какво се случва с тялото ви, когато стоите гладни Ето какво се случва с тялото ви, когато стоите гладни
Страхотната миризма на свежи кифлички с канела или цвъртящия бекон притегля ли ви в локалното заведение за бързо хранене? Оказва се, че...

Компрес за крайници

Накиснете в забрадка 9% ябълков оцет и я нанесете на краката си за 10 минути. Той съдържа витамини и субстанции, които укрепват кръвоносните съдове и понижат спазмите.



Чай

Това което понижава напрежението и много сполучливо успокоява нервите, е ментата. Залейте с вряла вода щипка сушена мента и покрийте за 10 минути. Пийте го топъл на дребни глътки!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР