Често ли се случва в живота ви, съседите да се

...
Често ли се случва в живота ви, съседите да се
Коментари Харесай

Коварна мъст: Младо семейство даде горчив урок на вредни съседи пенсионери

Често ли се случва в живота ви, съседите да се намесват в ежевневния ви живот? Анастасия и Грегъри, героите на описаната по-долу история, живеят тъкмо над баба и дядо - младата двойка решила да им даде урок по ексцентричен, само че ефикасен метод.



Двойката купила апартамент


Грегори и Анастасия са търсили апартамент дълго време. Те изучавали доста разновидности, вследствие на което техният избор паднал на приличното жилище, в което имало всички условия, за които можели единствено да мечтаят. Апартаментът се намирал в тухлена къща, заобиколен от зеленина, на пешеходно разстояние от него са парк, учебно заведение, детска градина, няколко магазина и други удоволствия, нужни за естествен живот. Изненадващо, цената за подобен парцел била доста приятна. Грегъри, обезпокоен от цената на жилищата, дълго мислел, умувал, ревизирал всички документи и, без да открие някаква измама, въпреки всичко убедил брачна половинка си да спре избора си на този апартамент. Тя се съгласила.

Уловката въпреки всичко лъснала, незабавно щом договорката завършила и младежите се преместили в новия дом. Оказало се, че двама пенсионери (на възраст 80 и 83 години) живеят тъкмо под тях, и не им давали момент успокоение: измежду нощ включвали тв приемника прекомерно мощно, започвали да кълнат и като цяло показали злонравността си, обсъждайки живота на всеки, който им попаднел пред очите.

Няколко пъти Грегъри и Анастасия се обърнали към окръжния служител на реда с недоволство за досадни съседи, на които той мълчал, свивайки плещи и обяснявайки: „ Е, какво ще направя с тях? Те са пенсионери! ”.



Съпругата измислила подло възмездие

Една вечер новите притежатели седяли в кухнята и пиели чай. Изведнъж, в жилището изпод, тв приемника още веднъж почнал да работи мощно. След като се замислила, Анастасия дала концепция: „ Гена, да сложим храна на балкона? “. Разбира се, брачният партньор, знаейки, че брачната половинка му не си пада по животни или птици, се изненадал: „ Защо внезапно това? “. Настя погледнала хитро брачна половинка си и споделила: "Така че птиците да идват и да могат да ядат... ". След няколко минути момичето обяснило на брачна половинка си, че птиците са техните правилни помощници в тази студена война със съседите изпод - в края на краищата, непрекъснато кацащи на балкона, ще донесат огромен дискомфорт на жителите изпод.

Речено-сторено: след няколко дни на балкона на новия апартамент висяла хранилка, цялостна със зърна. Птиците долитали до нея, а по-късно се изхождали, където им попадне, в това число и върху чистото долни дрехи, което било сушено на въже, опънато на балкона на съседите по-долу.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР