Често ли излизате извън релси? Ако отговорът е не, то

...
Често ли излизате извън релси? Ако отговорът е не, то
Коментари Харесай

3 неща в дома ви, които могат да ви побъркат

Често ли излизате отвън релси? Ако отговорът е " не ", то сигурно тези неща в дома ви, могат да ви докарат до полуда. Ето кои са те:

1.            Как да накарам цялата ми къща да мирише свежо, без да я разчиствам от горната страна надолу всеки ден?

Решение: Поръсете няколко капки ванилов дестилат върху филтъра на  климатика. Капка от обичаното ви етерично масло също работи.

2.            Дървени подове са прелестни, само че скърцат.

Решение: За бързо реагиране нанесете талк във фугите на подовите дъски, които се трият една в друга. Ако това не подейства, ще би трябвало да закрепите подовите дъски към основата.

3.            Моите прозорци с двойно стъкло постоянно се замъгляват.

Решение: За страдание за това няма бързо решение. Това се случва, тъй като истинските прозорци не са били вярно запечатани с вакуум и влагата не може да изтича на открито. Най -добре е да промените стъклото - не целия прозорец. Много локални стъкларски компании ще отстранен и подменят стъклото на рационална цена.

4.            Кранът на мивката капе!

Решение: Добра вест! Звучи като че имате износена шайба и това е елементарно и на ниска цена решение. Намирането на износената шайба обаче е друга история. Местоположението ѝ зависи от типа на крана. Можете да се консултирате с водопроводчик.

5.            Обичам уредите си от неръждаема стомана, само че ненавиждам всички пръстови отпечатъци.

Решение: Всички имаме някакво отношение към с неръждаемата стомана. За да предотвратите появяването на пръстови отпечатъци, нанесете тъничък пласт зехтин върху повърхността с мека забрадка.

6.            Петна от наслойка в порцелановата мивка?

Решение: Вярвате или не, пастата за зъби може да свърши работа. Покрийте петното с паста за зъби и го оставете да престои 10 до 15 минути. Поръсете със сода за самун и я разтрийте с чиста, мека забрадка.

7.            На стъклото на прозореца има дребна дупчица. Трябва ли да сменя цялото стъкло?

Решение: Ако това е дребна точка, а не дупка, транспарантният лак за нокти ще я задържи затворена.

Ако имате по-голяма дупка, ще би трябвало да се смени стъклото.

8.            Сега знам за какво хората споделят: „ Не мия прозорци “. Как избягвате следите след миене?

Решение: Опитайте да миете прозорци в заоблачен ден. В противоположен случай слънцето изсушава почистващото средство, преди да можете да го избършете. Използвайте вестници вместо хартиени кърпи. Те правят по -добра работа и са по -евтини.

9.            Мухлясалата фугираща примес в моята баня е невъзможна за разчистване.

Решение: Мухълът и плесента се отстраняват мъчно от фугите в банята, само че не и невероятно. Почистващите препарати с белина са най -добрият ви залог. След като е измит, уплътнителят ще помогне за поддържане на фугиращата примес без плесен. Ако казусът продължава, може да се наложи да промените фугиращата примес с нова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР