Често, когато сме във връзка и емоциите ни взимат връх,

...
Често, когато сме във връзка и емоциите ни взимат връх,
Коментари Харесай

Грешка от любов: Тези BG звезди си татуираха името на любимия... а после се разделиха

Често, когато сме във връзка и страстите ни взимат връх, вършим нелепости, за които по-късно съжаляваме. А да татуираш името на човек, с който по-късно ще се разделиш, оглавява класацията. Е, никой не си мисли, че краят на една огромна обич ще настъпи, по тази причина евентуално и мнозина си вършат подобен татус. Но последствията по-късно мъчно се заличават и то безусловно.

Сред родните звезди има доста такива, които са си татуирали името на обичан човек, а след това са се разделили. Татусите обаче остават... Ето някои такива образци:

Виж още: Алекс Робов със мощно обръщение след гибелта на Денис: " Пълната независимост е тук "  

Джулиана Гани

Ами... няма по какъв начин да не стартираме точно с нея. Все отново раздялата им е най-прясна. Е, няколко месеца, откакто стана ясно, че Джулката има връзка с Илиян Найденов, тя си татуира името му сред гърдите си. " Принцесата на Найденов ", гласи татусът, въпреки и написан на британски. Вече се чудим кое ще е по-безболезнено - премахването на татуса, или бракоразводното дело.

Азис

Това може би е най-популярният татус на някогашен. " Велизар ", гласи големият надпис на предмишницата на Азис. Той стана факт през 2012 година, а двамата се събираха и разделяха неведнъж през годините. Към сегашния миг двамата не са дружно, само че... татусът на Азис към момента краси ръката му.

Виж още: В дома на най-известните родни инфлуенсъри: Вижте къде живеят най-известните ни онлайн звезди 

Сузанита

Певицата има доста татуси по тялото си, а измежду тях е и един, отдаден на някогашния ѝ другар Александър. Двамата също се събираха и разделяха неведнъж, само че през днешния ден към този момент въпросният Александър е трайно в предишното ѝ. Днес Сузанита твърди, че е разкрила същинската обич, само че преди време в телевизионно изявление съобщи, че Александър постоянно ще има особено място в живота ѝ, макар че и все още бяха разграничени.

Мария

Когато беше към момента Гущерова, Мария си татуира името на Християн на безименния пръст на лявата си ръка. Тогава тя показа, че мястото е извънредно мъчително за татуиране, само че сме сигурни, че и физически, и прочувствено болката от решението за татуса през днешния ден е по-голяма.

Емануела

Днес Емануела към този момент знае - свестни мъже може и да има някъде, само че ориста все я разминава с тях. Въпреки това обаче тя и предприемачът Мартин Николов имаха сериозна връзка, от която се родиха два татуса - по един на всеки. Емануела показа, че си е татуирала името му и то на място, което единствено той може да види и гледа. От днешна позиция, по-добре, че единствено той е могъл да го види. 

Виж още: Краката на Бионсе ли? Деси Фотосесията сподели неповторима форма

Софи Маринова

Софи е правила тази неточност не един път, а цели два пъти. Първо с Дачо, а по-късно и с Гринго. По-любопитна е втората история. След като Софи и Гринго си споделиха " да ", двамата си направиха татуси, които засвидетелстваха любовта им. Ставаше въпрос за името на другия. Да, само че Софи Маринова се раздели с Гринго през 2019 година и небрежно се подложи на мъчителното премахване на рисунката. Е, по-късно двамата отново се събраха и добре, че Софи не татуира Гринго 2.0, защото ориста имаше нова изненада за нея и двамата сега даже не живеят в една и съща страна. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/azis_online_new/
https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР