Често искаме да се откажем от лошите си навици, но

...
Често искаме да се откажем от лошите си навици, но
Коментари Харесай

Компанията, която ви предлага 10 000 долара, ако се откажете от мобилния си телефон за месец

Често желаеме да се откажем от неприятните си привички, само че не намираме подобаващия тласък за това. Една компания обаче наподобява желае да помогне на подвластните от мобилните си телефони хора като 10 000 $ на тези, които могат да се откажат от своя смарт телефон за един месец.

Това е компанията Siggi’s Dairy за кисело мляко. Тя предлага по този начин наречената стратегия за цифрова детоксикация, споделя CNBC.

„ Вярваме в силата да живеем по-прост живот с по-малко разсейвания “, се споделя в известието на основаната в Ню Йорк компания. „ Едно от най-големите фактори за рова в живота ни през днешния ден е телефонът. Всъщност средностатистическият човек прекарва 5,4 часа на телефона си всеки ден! “

Тези, които се интересуват от предизвикването, би трябвало да изпратят есе с размер от 100 до 500 думи, описващо за какво се нуждаят от цифров детокс и „ по какъв начин това ще повлияе по позитивен метод на живота им ”.

Участниците би трябвало да са навършили 18 години, а формулярът за изпращане би трябвало да бъде изпратен до края януари.

На 15 февруари 10 евентуални участници ще бъдат определени да се включат в предизвикването без смарт телефони и ще получат $10 000, ключ за смарт телефон, флип телефон, едномесечна предплатена SIM карта за флип телефона и безвъзмездни артикули на компанията. 
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР