Често има секс без оргазъм, но понякога има оргазъм без

...
Често има секс без оргазъм, но понякога има оргазъм без
Коментари Харесай

4 начина да получите оргазъм без секс

Често има секс без оргазъм, само че от време на време има оргазъм без секс. И тук не става въпрос за мастурбация, нито за орална стимулация или секс играчки. Вижте 4 метода да достигнете върха без навлизане:
Фротаж
Това е нещо, което съвсем всички сме правили, когато сме били девствени младежи, а точно - триене на тяло в тяло, без значение дали сме голи, полуголи или напълно облечени. Съгласете, че има нещо вълнуващо да го вършиме като възрастен субект. Няма го напрежението от това по какъв начин наподобява тялото ви тъкмо в този момент, по какъв начин ще се визиите като ухажор, не се притеснявате от нежелана бременност. И въобще не е дребна вероятността да свършите едновременно, написа Bulnews.bg.
Бюст оргазъм
Гърдите не са единствено магнит за жадни погледи по улиците, те са един от господарите на оргазма. Когато са възбудени, бюстът на дамите набъбва с 25%, даже ареолите трансформират цвета си. Когато сътрудникът подтиква с език зърната или ги гали нежно с пръсти, масажира гърдите и ги потупва леко и ритмично, това има същия трогателен резултат като клиторната и вагинална стимулация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР