Често говорим за онези късметлии, на които им върви в

...
Често говорим за онези късметлии, на които им върви в
Коментари Харесай

3-те зодии на които не им върви в любовта

Често приказваме за тези късметлии, на които им върви в любовта и всичко е наред. Има обаче и хора, на които не им върви в любовта. Те просто имат възприятието, че в никакъв случай няма да им провърви и всяка една тяхна връзка ще се проваля. Това не значи, че тези зодии няма да намерят любовта, само че несъмнено ще срещнат някои усложнения преди този момент да се случи.
Ако вашата зодия е от по-долу изброените, не губете вяра. Днес ще разберете по какъв начин да обърнете шанса си и да извършите по този начин, че всяка една ваша последваща връзка да е сполучлива.

1. Овен - че кой не е чувал за ужасния дебелоглав на Овните. Те имат настина доста сложен темперамент, с който малко хора могат да се оправят. Техният дебелоглав се демонстрира в любовта и постоянно е голяма спънка. Представителите на този зодиакален знак не са способни да вършат взаимни отстъпки, без значение какъв брой доста обичат даден човек. Също по този начин не могат да отстъпват. Овните имат доста високо его, което също е голяма спънка по пътя към пълноценната и здрава връзка. Ако сте зодия Овен и желаете да имате прелестни връзки с половинката си, просто преглътнете егото си и оставете ината. Ако започнете да вършиме взаимни отстъпки и да отстъпвате по-често, ще можете да имате една в действителност пълноценна връзка.
2. Козирог - колкото и огромни да са възприятията им към даден човек, те просто не умеят и не обичат да демонстрират възприятията си. В същото време не желаят никой да се приближава до индивида, който харесват. Това нормално нервира половинките им. Козирозите са извънредно ревностни, което не се харесва на огромна част от останалите зодии. Ревността им кара половинките им да се усещат притиснати. Ако сте зодия Козирог и желаете да имате връзка, която да бъде сполучлива, ще би трябвало да измененията някои неща. Като за начало започнете по-открито да говорите за възприятията си. Също по този начин не бъдете чак толкоз завладяващи и ревностни, щом половинката ви е с вас, това е изборът му, няма потребност от непотребни драми.
3. Везни - всички знаем какъв брой неуверени са Везните, те просто не могат да вземат решение даже и да са сигурни, че това е верният избор. Това постоянно нервира хората, които имат връзка с тях. Колебливостта им ги прави нерешителни и доста сложни за схващане. Това кара хората към тях да се отхвърлят. Все отново всеки би се отказал, когато против него стои човек, който не знае какво да прави с живота си и не може да вземе решение. Ако сте представители на зодия Везни и желаете да имате сериозна връзка, започнете да взимате значими решения в живота си по-често, бъдете по-сигурни в себе си. Също по този начин показвайте интереса си по-често.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР