Често гледаме и завиждаме на живота на богатите и известните,

...
Често гледаме и завиждаме на живота на богатите и известните,
Коментари Харесай

Кейти Пери и мислите за самоубийство

Често гледаме и завиждаме на живота на богатите и известните , без да се замисляме, че и те са хора, като нас. Точно по тази причина минават през възходи и падения и имат моменти, в които животът им наподобява неправилен, даже целият свят да знае кои са.

Точно през сходен интервал минава преди три години и Кейти Пери , която през днешния ден е в очакване на първото си дете. През 2017 година обаче с бъдещия баща Орландо Блум претърпяват тежка разлъка и певицата губи светлината в тунела.

Ситуацията наподобява още по-безнадеждна и поради неуспеха на албума Witness, към който има огромни упования. На Пери й се струпва повече, в сравнение с може да понесе, и рухва прочувствено. Дори й се прокрадват мисли за самоубийство.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на Фев 16, 2020 в 8:24 PST

" Вложих толкоз доста и това безусловно ме срина ", споделя тя. Певицата счита, че за нея е било значимо да се разпадне на доста дребни късчета, с цел да може да се събере още веднъж като едно по-различно цяло. И в тази задача доста й оказват помощ вярата и благодарността.

" Благодарността евентуално избави живота ми, тъй като в случай че не я бях разкрила, щях да се въргалям дълго в личната си горест и най-после евентуално щях да скоча ", разяснява Пери, визирайки мислите, които са минавали през главата й.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на Май 14, 2020 в 9:05 PDT

Днес, след години битка с прочувствени и психични проблеми, бъдещата майка може да каже, че се усеща доста по-добре от преди. А вярата в Бог е това, което продължава да заема значима роля в живота й, споделя тя пред радио SiriusXM CBC, представена от Daily Mail.
 Кейти Пери, Орландо Блум и по какъв начин бременността е трансформирала връзката им
Изпитанието пред Кейти и Орландо

Топло и студено

Пери знае, че човек самичък дефинира личната си орис, само че и има вяра, че всеки идва на тази земя с съответна задача. А с песента от новия си албум, озаглавена What Makes A Woman, желае да напомни на себе си, а един ден и на щерка си, че всеки може да бъде това, което желае, стига да не губи религия в себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР