Често добрата фигура е в следствие от правилно хранене и

...
Често добрата фигура е в следствие от правилно хранене и
Коментари Харесай

Здраве и добра форма, всичко в едно - ето как

Често положителната фигура е в резултат от вярно хранене и здравословен метод на живот. Това са някои дребни трикове, с които можем да подсилим здравето на тялото си и да реализираме по-добри резултати за фигурата си.

Движението

Движението е главен източник на здраве и сила. Спортът или даже разходките работят удобно върху ставите и мускулите. Колкото повече се движим, толкоз повече ставите синтезират смазващо вещество, което ги поддържа в положително здраве.

Ако нямаш време за спорт, върви интензивно. Поставяй си цели и ги надскачай – започни с 8 000 крачки на ден, след това ги направи 10 000 и виж какъв връх можеш да поставиш за себе си. Ако практикуваш това всеки ден, безспорно ще забележиш и резултатите изписани на кантара.

Контрол над глада

Избягвай тези дребни неща и ще топиш килограми

Храни се тогава, когато чувстваш апетит, а не алчност. Понякога усещаме, че ни се желае нещо сладко „ на езика “, само че в реалност сме изцяло сити. Хапвай постоянно и по малко. Така няма да прекаляваш с храната и ще слушаш естествените се потребности на тялото.

Сезонните артикули въздействат най-добре върху тялото и имунната система. Те съдържат витамините и минералите, от които тялото се нуждае имено през този сезон. Най-лесният метод да схванеш защо е сезонът е да отидеш на пазара, по този начин ще си вземеш нещо натурално, което ще отговори изцяло на питателните ти потребности.

Вечерята

Вечеряй с лека храна, дано закуската или обядът да са водещи по калории и плътност, а вечерята да е лека и елементарно смилаема. Така ще окажеш помощ на тялото си да обработи храната по-бързо преди сън и ще имаш по-спокоен и бездънен подобен.

Успехът е в детайлите

Как да запазим фигурата си БЕЗ спорт

Направи дребни промени в всекидневието си, които да подкрепят огромната смяна. Премахни бялата захар от кафето си – използвай мед, ванилия или нерафинирана меласа или кокосова захар.

Когато ти се прииска сладко пробвай с банан или черен шоколад, които освен утоляват мечтаното, само че и носят потребни за организма ти субстанции.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР