Често чуваме за звезди, които съдят жълти вестници, папараци и

...
Често чуваме за звезди, които съдят жълти вестници, папараци и
Коментари Харесай

Най-абсурдните дела срещу знаменитости - slava.bg

Често чуваме за звезди, които съдят жълти вестници, папараци и даже почитатели, които навлизат прекалено много в персоналното им пространство, нарушавайки сигурността, спокойствието и правото им на персонален живот. Рядко обаче се случва противоположното - почитател да повдигне обвиняване против звезда. Ето няколко такива случая:

Бионсе

Тина Сийлс е дамата, която твърди, че е износила децата на Ким Кардашиян и Марая Кери. През 2014 тя заведе дело против Бионсе, потвърждавайки, че певицата не признава пред света, коя е дамата, износила Блу Айви. Разбира се, това изказване е толкоз неуместно, че не се е стигнало до съд.

Мила Кунис

Кристина Каро била другарка на Мила Кунис от детството. Когато актрисата става известна, Каро взема решение да я осъди за 5000 $ обезщетение за нанасяне на тежка психическа контузия . Причината? Малко пиленце, което Мила е откраднала от вкъщи на Кристина.

Майли Сайръс

През 2009 година папарашки фотоси на Майли Сайръс, на които се вижда по какъв начин си мие лицето, се появиха онлайн. Фотографите са я хванали, до момента в който ръцете ѝ са върху клепачите, а очите ѝ са леко дръпнати. Луси Ким я назовава расистка и повдига дело за засегнатост , искайки от Майли да изплати по 4000 $ на всеки азиатец, който живее в Лос Анджелис в символ на опрощение.

Джонас Брадърс

Ходенето по концерти е занимателно прекарване, само че не трябва да забравяме, че където има скупчване на доста хора има и огромен късмет някой да ни бутне, настъпи или удари. Такъв е и казусът с почитател на групата, който ги съди, тъй като по време на тяхно присъединяване бива (леко) засегнат измежду тълпата....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР