Често чуваме в разговори с омъжени приятели: Преди сватбата тя

...
Често чуваме в разговори с омъжени приятели: Преди сватбата тя
Коментари Харесай

Как се променят жените след брака според зодията

Често чуваме в диалози с омъжени другари: " Преди сватбата тя не беше такава... ". Възможно ли е най-малко почти да се предскаже каква ще стане брачната половинка ви след брака, знаейки каква зодия е?

ОВЕН

Жените от този знак се отдават напълно на брака. Ако даже до този миг тя ви се е коствала бунтарка и самостоятелна, тогава ще видите, че откакто е станала брачна половинка, в миналото гордата ви младоженка ще се трансформира в невероятна стопанка.

ТЕЛЕЦ

Жената Телец може да ви се стори не най-хубавата стопанка, когато се срещнете, не най-нежната и привързана, само че в случай че я обичате и й се доверите, ще видите напълно друг човек. Като брачна половинка ще се опита да бъде съвършена във всичко.

БЛИЗНАЦИ

Тя е спретната, деликатна и също така е добра стопанка. След сватбата не трансформира навиците си, като се изключи едно нещо: в случай че преди брака доста въпроси могат да бъдат позволени посредством повърхностни полемики, то по-късно всички диалози ще станат по-конструктивни.

РАК
Раците са доста чувствителни към всичко, което ги заобикаля, особено място заема концепцията за фамилията. Пригответе се за обстоятелството, че няма да можете да се отпуснете. Ако не обичате да взимате взаимни решения, обсъдете го преди сватбата.

ЛЪВ
Тя е доста дейна. Темпераментът е преимуществото на дамите Лъв, тъй че си коства ясно да разберете преди сватбата дали този вид характер ви подхожда. В случай на противоречие може да има чести различия и кавги.

ДЕВА

Когато се жениш за жена Дева, би трябвало да очакваш промени в нейното държание. По някаква причина губи интерес към вас, изключително почитание. Бъдете доста деликатни с обичаната си и не спирайте да ѝ обръщате оптимално внимание.

ВЕЗНИ

След като сподели " да ", една жена Везни не просто се дами, тя приема колегата изцяло. Тя е в положение да постави целия си живот в краката на обичания си.

СКОРПИОН

Тя е нахакана, самостоятелна е, " бодлива ", " жилава ". Но след сватбата тя се трансформира в най-лоялното и нежно създание. Тя откровено се пробва да направи всичко и даже повече за фамилията. Но тя не би трябвало да бъде засегната и предадена, тъй като няма да има благосклонност.

СТРЕЛЕЦ

Отлична майка и сателит в живота. Няма да те подведе. Жената Стрелец е отличителна и напориста. Единственото нещо, което може да се промени след сватбата, е твърдостта.

КОЗИРОГ

След сватбата са вероятни мощни промени във усетите. Например пристрастяването, стилът и някои държания могат да се трансформират, тъй като тя се отваря като цветна пъпка, последователно. Любовта въодушевява, освобождава, въодушевява.

ВОДОЛЕЙ

Ставайки неин брачен партньор, можете да получите най-хубавия и най-надежден другар, или може да се окажете в сложна обстановка заради обстоятелството, че ще почувствате напън.

РИБИ

Рибите имат съществено отношение към " семейството ". Сърдечен диалог на тематика " къде и по какъв начин да влагаме " би трябвало да се организира навреме.

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР