Честно, не знам в каква държава живеем... Как за толкова

...
Честно, не знам в каква държава живеем... Как за толкова
Коментари Харесай

Журналист: Как така ”прехваленият” генерал Василев не доказа нищо в България

Честно, не знам в каква страна живеем... Как за толкоз години този ”прехвален ” военачалник Васил Василев и комисията му нищо не потвърдиха в България, нищо не свършиха, нищо не разкриха, нито един път не приказваха с обстоятелства. Така журналистът Стефан Ралчев разяснява следствието против Асен Букарев за уговорени мачове.
Всеки път едно и също - имаше един Мартин Дойчев от Видима-Раковски, имаше още десетки случаи, в които някой приказва - викат го в комисията на " генерала ", завършва съвещанието, индивидът излиза и споделя: " ГРЕШКА, употребявал съм погрешни обстоятелства, не съм бил разрбан вярно. " Този е извънредно комичен човечец, който мисли останалите за луди - виждам през днешния ден приказва следващите си тотални глупотевици, написа още той въъв фейсбук.

" Превъзбудил се Букарев, бил в афект - на майка му еди какво си... " И по този начин следващият случай отива в коша. Как не се откри някой, който да бъде упрекнат и обвиняванията да устоят с доказателства. За замазване на ситуацията - там Верея и тем сходни ги упрекваха за някакви клюки, пък за сигнали и но бала... Пълен ташак е всичко, само че и страната изобщо не й се занимава да се разправя с треньора на Витоша Бистрица, изяснява той.

Какъвто ни и футболът, такива ни ръководителите и проверяващите - тоя не може да проверява жена му дали е до кенефа, камо ли да бори някаква корупция. Не знам кой е по-вреден за футбола от Венци Стефанов и " генерала ". Венци най-малко се води, че отнякъде някакви пари дава. Иначе и двамата от дълго време би трябвало да са пенсионери и да са колкото се може по-далече от футбола, безапелационен е Ралчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР