Честно, не може да си толкова глупава, заклевам се! Кажи

...
Честно, не може да си толкова глупава, заклевам се! Кажи
Коментари Харесай

Брутален скандал в Игри на волята! Елвиса изрече тирада от обиди

" Честно, не може да си толкоз глупава, кълна се! Кажи ми - съобщи ли ме на съвета? Текат номинации и ти блееш в тавана, по този начин ли “.

Това торнадо от обвинявания изстрелва Мартин Елвиса в " Игри на волята “ против своята съплеменничка Моника Минкова. Кадрите от жестокия скандал сред двамата са излъчени в самия завършек на предаването в сряда като анонс за идващото издание на риалити формата в четвъртък вечер. Какъв тъкмо е мотивът за сериозния спор на Мартин и силиконовото прелъщение от Враца, сграбчило купата Мисис България 2020, занапред следва да разберем.

Преди това някогашния на фолкпевицата Емануела още веднъж се оказа в центъра на вниманието. Въпреки компликациите и сериозното си закъснение, Старейшините реализират основна победа с помощта на страхотната си тактика и бързия разум на Денислава и Мартин.

В края на епизода водещата Ралица Паскалева изуми всички участници със своето просветление, обръщайки се към Елвиса. " Знаеш ли каква е разликата сред теб и Спайдърмен? Спайдърмен не се целува с фолкпевици “, изстреля бременната актриса, а заключението й провокира необятните усмивки на участниците край морето, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР