Честно казано, за първи път чувам за това. Какви призовки?

...
Честно казано, за първи път чувам за това. Какви призовки?
Коментари Харесай

Песков за мобилизацията: „Какви призовки? Дори не знам за какво говорите“

„ Честно казано, за първи път слушам за това. Какви призовки? Дори не знам защо говорите ". Това е декларирал пред съветски медии Дмитрий Песков, представител на съветския президент Владимир Путин .

През декември 2022 година Христо Грозев бе разгласен от Русия за федерално търсене

Кремъл за следващ път отхвърли съветските управляващи да стартират втора вълна на готовност за изпращане на бойци в Украйна.

„ В Кремъл не се разисква каквато и да било вълна на готовност “, съобщи Песков, отговаряйки на въпрос за появили се в съветски медии данни за студенти в Москва и други съветски градове, които са получили призовки за работа в армията.

Притеснение измежду мъжете в Русия буди фактът, че предходната седмицата Путин подписа признат небрежно закон, улесняващ призоваването на работа в армията.

Мъжете към този момент ще бъдат привиквани и по електронен път или посредством повиквателна, предадена на трето лице

Според новия закон резервист към този момент може да получи призовка по електронен път през портал на съветските публични служби или даже в случай че заповедта е предадена на трето лице. Преди това призовката трябваше да се връчва на ръка на мобилизираните, което разреши на доста мъже да избягат от първата вълна през септември . Те отпътуваха в чужбина или се укриваха при родственици.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР