Честно казано от всичко съм доволен, най-доволен съм, че съм

...
Честно казано от всичко съм доволен, най-доволен съм, че съм
Коментари Харесай

Божидар Андреев: Вярвам, че пак ще показваме какво можем ние, българите

Честно казано от всичко съм удовлетворен, най-доволен съм, че съм постигнал това, което би трябвало. Това сподели Божидар Андреев, който стана европейски първенец по повдигане на тежести в София с европейски върхове в дуела и в изтласкването.

Резултатът му подсигурява присъединяване на Олимпийските игри в Париж. Българинът победи в категория до 73 кг при мъжете на шампионата в " Арена София " с дуел от 348 кг (155 в изхвърлянето и 193 в изтласкването).

" Гордея се, че го направихме с моя треньор и с хората, които ме подкрепяха. Искам да благодаря от сърце, че са ми помагали с всичко. Дай Боже и отсега нататък да реализираме такива резултати. Вярвам, че отново ще демонстрираме какво можем ние, българите “, сподели още Божидар Андреев.



След триумфа той посвети оценките си на обичаните хора, които е изгубил.

" Във всеки един миг съм с тях, въпреки физически да ги няма до мен. Сигурен съм, че сега те ме гледат от горната страна и се гордеят с мен за това, което направих. Последният ми опит беше точно за тях – за всички обичани хора, които към този момент не са до мен. За тях са и медалите. Дължа всичко на хората, които към този момент не са измежду нас. Лека им пръст. И още не съм завършил, до момента в който не отида на олимпийските игри и не направя там това, което дадох обещание и на тях ", съобщи Божидар Андреев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР