Честно казано, не ми пукаше за съжалението на сър Линдзи

...
Честно казано, не ми пукаше за съжалението на сър Линдзи
Коментари Харесай

„Не можех да се погрижа за съжалението на сър Линдзи Хойл. Хората са мъртви. Газа е в пепел`

Честно казано, не ми пукаше за съжалението на сър Линдзи Хойл. Нито пък можех да се интересувам по-малко от дяволите от всички страни на Камарата, които си играеха, до момента в който Газа гори.

Хората са мъртви. Газа е в пепел. Китай се причисли към възходящия лист от страни, призоваващи за неотложно преустановяване на огъня със 700 000 разселени палестинци, изложени на риск от гладна гибел след бомбардировките на Израел - на гърба на 29 500 убити, близо 12 000 от тях деца.

Какво прави нашата по този начин наречена майка на всички парламенти? Стоене, мятане на метафорични пайове с крем, навеждане, гмуркане и покриване зад поправките.

И те се чудят за какво младежите мислят толкоз малко за нашите по този начин наречени определени представители. Някои деца, които гледаха – и даже възрастни – щяха да се чудят какъв е целият безпорядък, след което биха се отказали да се пробват да схванат, когато неналичието на престиж на Говорителя стана ясно явна, до момента в който той се бореше да приказва, без да бъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР