„Честито на победителите! През следващите 5 години за доброто на

...
„Честито на победителите! През следващите 5 години за доброто на
Коментари Харесай

Герджиков: Честито на победителите, дано се сбъднат техните обещания, а не моите прогнози

„ Честито на спечелилите! През идващите 5 години за положителното на България, нека се осъществен техните обещания, а не моите прогнози”, това съобщи проф. Анастас Герджиков, откакто бяха оповестени първите планирани резултати. Той благодари на хората, дали своят вот за него, както и политическите партии, които го поддържаха.

„ Ние се кандидатирахме тъй като България бе в редица рецесии, само че и видяхме, че и демокрацията е в заплаха. Виждахме по какъв начин с лекост се нарушава Конституцията, без последствия. Всевъзможни репресии, които не са се виждали в България през последните 30 години”, сподели Герджиков. Той съобщи, че през последните 40 дни не се е водил същински спор, а целият държавен уред е бил против тях. Самият Рашков пък бил представител на предизборния щаб на Радев, който непрекъснато правил клевети.

„ Мисля че все пак – имаше резултат, достигнахме до балотаж. Всички претенденти заговориха след нас за обединяване, защото видяха, че това е печеливша идея. Всички, които гласувахте за нас - гласовете ви няма да останат напразни, ще намерим метод да продължим и вашият глас ще продължи да съществува”, сподели ректорът на СУ.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР