Честито на българския народ за промените, които направиха с ваша

...
Честито на българския народ за промените, които направиха с ваша
Коментари Харесай

Борисов за инхаус процедурите: 3 години хаос и нищо на двойна цена, това е глупост

Честито на българския народ за измененията, които направиха с ваша помощ. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти във връзка протичащото се с инхаус процедурите и строителство за компаниите през последните три години, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Какво се оказа в този момент от това, което чухте в залата, на Политическа партия ли са, на Има Такъв Народ ли са, на кой са тези компании? Какво получи българския народ за тези три години, тъй като доста пъти съм приказвал, само че вие се водехте по сензацията " Хемус ", чували, нелепости. Какво се оказа на процедура, че с тези инхаус процедури ние сме щели да построим два пъти по-евтино, към този момент да има " Хемус ", към този момент да има " Струма ", към този момент да имаше Видин-Монтана. Честито на българския народ, с измененията, които направихте през тези три години. С ваша огромна помощ нито е издигнато, два пъти е по-скъпо с индексациите и същите компании. Три години безпорядък, нищо, нищо и на двойна цена. Това е спекулация, оправдавам се точната дума е нелепост, това е нелепост ", бе безапелационен Борисов.

По думите същите компании, на двойно по-висока цена, с три години са закъснели.

" Честито на тези, които карат по строшените пътища, редят се за километри на границата с Гърция, че няма " Струма ", че няма " Хемус ", че даже входа за Приморско не е пуснат ", уточни още той по отношение на новината, че държавното управление ще индексира инхаус договорите за строителството на автомагистрала " Хемус " за ускорение дострояването на аутобана сред София и Варна, разгласи през днешния ден министърът на районното развиване Андрей Цеков.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР