Честито на Азис, но защо не зачете майката на бебето?! В

...
Честито на Азис, но защо не зачете майката на бебето?!
В
Коментари Харесай

На 44 години Азис стана мъжки татко: Защо не обелва и дума за майката?!

Честито на Азис, само че за какво не зачете майката на бебето?!
В същинска сензация се трансформира през днешния ден новината, че Азис е станал татко още един път. Кралят на чалгата към този момент е мъжки баща като пусна и фотография с новороденото си момченце. Всъщност той написа единствено това в мрежата – какъв брой е признателен и благополучен да е още веднъж татко на 44 години. И че бебето е момченце.
 Азис
Азис си има наследник, честито!

Странното за всички е, че Азис освен не обели и дума за родилката (майката на бебето му), само че даже не й благодари, че го е дарила със наследник. Това е и повода да се появят спекулации и шушукания, че бебето може да е поръчково – т.е. от сурогатна дама.

Знаем, че Азис си пада главно по мъже, пък и в случай че беше влюбен изненадващо в някоя хубавица, от дълго време да се е похвалил. В последна сметка той сподели бебечето (макар и в гръб), та камо ли родилката, в случай че имаше връзки с нея.

С щерка си Рая, към този момент тийн

Азис постоянно е бил извънредно загадъчен, само че основно във връзка с щерка си Рая, която досега бе единственото му чадо. Снимки на момичето се появиха чак, когато тя стана тийнейджърка и към този момент сама пожела тази гоненица да престане.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР