Честито да й е на Анелия, а и на Любомир

...
Честито да й е на Анелия, а и на Любомир
Коментари Харесай

Край на догадките: Младият Захаринов оплоди Анелия! (41-годишната певица показа бременното си коремче - СНИМКИ)

Честито да й е на Анелия, а и на Любомир Захаринов, несъмнено, който ще стане баща. Да, певицата най-сетне не просто загатна, а сподели, че е бременна и явно Любо си е приключил майсторски работата.

Помним, че преди време Анелия персонално разгласи, че толкоз мощно обича Захаринов, че желае да му роди дете. Нещо, за което в никакъв случай преди не е имала и желание. Тя твърдеше, че има едно дете и това е Ивон Динева (щерка й от Коко Динев), която й била изцяло задоволителна.

За да се реши да бременее и да ражда след 40-така, значи в действителност умира за мъжа си, приказват близки до тях източници. Преди вечер Анелия си сподели и наедрялото коремче в столичен клуб, където събра очите на всички.

Тя в никакъв случай не е излизала да пее в подобен тип - все едно на пазар в махалата. Винаги е била в изкусителни тоалети и рокли, а в този момент я виждаме неглиже, с необятни дънки и дънково яке. Над ниската талия на дънките обаче ясно се вижда коремчето, което тя не се и пробва да крие.

Да, Анелия не е оповестила устно, че чака кърмаче, само че това се прави наложително от поверие, до момента в който не минат най-малко първите три месеца. От щастливото й лице обаче проличава, че е нетърпелива да гушне общото им детенце с Любо.

Знаем, че той е по-млад от певицата, само че любовта им наподобява същинска.

Източник: Телеграф

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg