Честити му 30 годинки на Карен Хачатрян! Съпругът на Златка

...
Честити му 30 годинки на Карен Хачатрян! Съпругът на Златка
Коментари Харесай

Златка се разчекна на партито за ЧРД на Карен: Държи да покаже, че може да е с 8 години по-голяма от него, но още става!

Честити му 30 годинки на Карен Хачатрян! Съпругът на Златка Райкова преди малко влезе в 30-тата си годишнина, до момента в който благоверната му го води с цели 8 обиколки и е на 38... За нея обаче това не било от голяма важност, тъй като твърди, че разликата не е кой знае какъв брой огромна, а и като поддържана жена, не й личали годинките. Да, на фотоси във Фейса несъмнено е по този начин, само че дали е същото и онлайн...

За да потвърди, че е млада и още я бива, Русата Златка безусловно се разчекна на рождения ден на арменеца. Партито, както прилича, беше в чалга клуб, където с изключение на маанетата, на пакост се мятаха салфетки, подправени пари и прочие простотии.

Песничката за рожденика беше чалга разновидността на " Хепи бъртдей ", а Райкова крещеше " Милионер в евро "... и снимаше ли снимаше по какъв начин върти дупарата на мазните гьобеци. В един миг тя не помни да си изключи камерата и снима в извънредно непосредствен проект силиконовите си моцарели и задна част, само че ги изтри малко по-късно. Все отново някои щастливци съумяха да изплакнат окото, де...

Не е ясно какво е подарила Златка на Карен, само че двамата не стопират да обикалят по почивки и да купонясват, когато са в София. Мнозина към този момент се питат кой им гледа децата и дали бабите не са с малчуганите съвсем непрекъснато.

Знаем, че Златка по принцип си е бар-дама и се задържа вкъщи единствено по времето, когато беше с Благой Георгиев.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова благой георгиев Карен рожден ден арменец чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР