Честита победа на Славия. Мисля, че беше равностоен мач.“ Това заяви

...
Честита победа на Славия. Мисля, че беше равностоен мач.“
Това заяви
Коментари Харесай

Матич: Загубихме мача още преди почивката

„ Честита победа на Славия. Мисля, че беше равносилен мач. “

Това съобщи Славко Матич, откакто воденият от него тим на Септември (София) загуби столичното дерби със Славия с 0:1 и остана с 2 победи в 13 мача от efbet Лига.

„ Първото полувреме загубихме дуела. Второто полувреме без доста шансове за двата тима. Тактически доста неточности. Показахме темперамент, искахме да изравним, липсваше ни и шанс. Вече четвърти-пети мач, малко ни липсваше “, уточни наставникът на Септември.

„ Не е елементарно да имаш самочувствие, когато нямаш точки. Загубихме самочувствието си. Имахме повече шансове, виждате сами. Показахме темперамент второто полувреме и искахме да не загубим този мач. Лидерството идва с опит. Славия е добър тим и има добър треньор. Жалко, че отново загубихме точки. Продължава животът, има нови мачове. Преди мачовете с Левски и Лудогорец би трябвало да работим върху доста неща. Те са от горната половина на таблицата. Трябва да имаме още повече поддръжка. Не е елементарно, когато се губи. Трябва да се работи и да се продължава напред. Последните две седмици имахме здравословни проблеми. Трябва просто повече да се работи, да се държи съблекалнята крепко “, уточни Матич, а след това бе помолен да разяснява информациите, че ще се раздели със Септември.

„ Информация за отбор от Африка не знам от кое място са. Ще имам диалог с президента тази седмица, друго няма какво да разясня. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР