Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и

...
Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и
Коментари Харесай

Кирил Петков честити Нова година на народа от сърф

" Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим вярата в себе си! " Това пожела на българите през 2023 година водачът на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков във Фейсбук.

" Всеки в края на годината има потребност да остане самичък със себе си и да си даде равносметка на миналата година. Кои неточности е направил? Кои триумфи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е оказал помощ? И да намерения добре за проектите си през идната година ", декларира във видеоклипа Петков, в който кара сърф.

Той прави оценка 2022 като година на провокациите.

" Не беше лесна година: войната, която се случи близо до България, инфлацията, привнесена извън също, само че се случиха и доста хубави неща и не би трябвало да ги забравяме и пропущаме ", уточни Петков. Сред тях той изброи намирането на дребния Сашко в Перник, присъединяване на хиляди доброволци в карловско за превъзмогване на последствията от наводненията.

" Нещо, което не беше толкоз видимо, само че беше доста положително – страхът стартира да отстъпва. Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да ръководят българските жители ", съобщи Петков. Сред страховете той уточни прекъсването на газа от Русия, че ще понесем жертви от войната в Украйна, в случай че сме част от демократична Европа и други

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР