Честит рожден ден, ГЕРБ! Преди 14 години на днешната дата

...
Честит рожден ден, ГЕРБ! Преди 14 години на днешната дата
Коментари Харесай

Иван Тотев: ЧРД, ГЕРБ! Успяхме да промени България

Честит рожден ден, ГЕРБ! Преди 14 години на днешната дата в София хора от цялата страна учредихме партия ГЕРБ. През това време станахме огромно семейство, обединено от общи хрумвания и дела. Това съобщи някогашният кмет на Пловдив и регионален координатор на партията Иван Тотев във връзка днешната годишнина от основаването на партията.

"Всички ние дружно с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов за 14 години постигнахме 13 изборни победи. Успяхме да променим и реализираме напредъка и развиването и на България, и на нашия Пловдив ", означи той.

"Това е резултат от напъните на всички ни - членове и симпатизанти, от всекидневната упорита работа на националните ни представители, общински съветници и кметове. В днешните времена на провокации и тествания е значимо да останем единни и правилни на своите идеали и правила, да отстояваме направеното и да продължим да бъдем мощният тим на ГЕРБ ", съобщи още Тотев.

Поздравления през днешния ден изрече и регионалният координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев. Той пък сподели, че всички дружно са минали дългия път към общите триумфи.

Областният Координатор на #ГЕРБ София Тодор Кръстев във връзка навършването на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР