Честит празник на всички, нека помним делото на нашите бащи

...
Честит празник на всички, нека помним делото на нашите бащи
Коментари Харесай

Цвета Караянчева няма да стои до Радев на Шипка, но ще стои до него в София

" Честит празник на всички, дано помним делото на нашите татковци учредители, нашите възрожденци, нашите революционери, които оставиха живота си в подарък пред олтара на свободата. Нека помним тяхната подготвеност за всеотдайност. Всяка година съм тук на Шипка, даже когато не бях народен представител и ръководител на Народно събрание. На Шипка свободата се усеща по различен метод ". Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от връх Шипка, съобщи в. " 24 часа ".
Караянчева добави, че очевидно " на някои хора им минава през мозъка " да употребяват празника за политика, визирайки Румен Радев. На въпрос на Нова телевизия дали ще застане до Радев, тя отговори, че нямало публично оповестени тържества и извършва предписанията на спешния щаб за ковид. " Аз постоянно стоя до президента, довечера в София ще застана до него ", добави тя. " Призовавам всички политици да обичат безкрайно България ", сподели още Караянчева.
По-рано тя честити националния празник на всички българи и в персоналния си профил във Фейсбук.
" Честит Национален празник! Ден на Освобождението на България от османско робство и възобновяване на българската държавност. Ден на възкресението на народа ни и на самочувствието ни на свободни хора. Трети март е рождената дата на събудения блян за национално единство. Поклон пред паметта на героите, пожертвали се в негова отбрана и възхвала! ", написа Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР