Честит празник и рожден ден на партията, обърна се Борисов

...
Честит празник и рожден ден на партията, обърна се Борисов
Коментари Харесай

Борисов: Модата им - феи, еднорози, ние ще сме за кукерите и настинарките

" Честит празник и рожден ден на партията ", обърна се Борисов към членовете на ГЕРБ, откакто се изправи на трибуната. " Аз в никакъв случай няма да се изкълча на майка ми да й споделям родител, която ми е светица, Бог да я елементарни. Името на майката е свято в българската народопсихология. Това ни е в сърцето, това ни е в душата, това значи консервативно, дясно, отношението ни към религията. Модата им - феи, еднорози. Ние ще сме за кукерите, за настинарките, за българското огнище. Докато сме ние - това е нашето схващане ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" Христо Иванов през вчерашния ден приказва за джипката, с която ние режехме ленти - което значи, че се финансирал, проектирал, построил и разкрил. Тия три години имаше едноличен модел със служебните държавни управления - един човек правеше всичко. Но Христо Иванов не приказва за това. Каза незадълбочено през вчерашния ден, че служебното държавно управление има дефекти. А с мен се заяжда. Премиерът не бил цар. Аз не съм се родил цар, народът ме е избутал напред с големи болшинства. Христо Иванов несъмнено е интелигентен човек и аз му благодаря. Ние в цялата акция една неприятна дума не сме споделили против Демократична България. Може всяка една от партиите още на следващия ден да смени държавното управление ", сподели още Борисов.

" Делян Добрев, несъмнено е прав, когато приказва за газа и петрола. Но с помощта на това, че сме в тази паянтова сглобка, има взето решение на ГЕРБ за два нуклеарни реактора. Ако не беше ГЕРБ в сглобката, нямаше да ги има. На везните всеки ден би трябвало да поставаме какво постигнахме дружно. Имаме ли действителен късмет за Шенген? Имаме. На 99% съм сигурен, че за въздух ще стане. И Горанов е прав - да, понасяме вреди сега. От през вчерашния ден до през днешния ден ми обяснявате за какво би трябвало да се ненавиждаме. Щом сме разнообразни празненство, естествено няма да се харесваме. Но прав е Христо Иванов - всеки миг това може да го счупим. Но какво следва? Нови избори. " Маркет Линкс ", които извънредно не ни обичат и харесват, ни дават 6-7 % преднина, само че и никакво по-различно от днешното ръководство - ГЕРБ, ППДБ, Движение за права и свободи. Местните избори го докараха. И вие продължавате да ме ръчкате да се бием ", добави водачът на ГЕРБ.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР