Честит празник! БЪДИ красота и усмивка, вярност и нежност, далечност

...
Честит празник! БЪДИ красота и усмивка, вярност и нежност, далечност
Коментари Харесай

Фондация Нашият дом е България честити 8-ми март с внушителни портрети на българската жена

Честит празник! БЪДИ хубост и усмивка, честност и деликатност, далечност и непосредственост, доброта и грижа, предпочитание и блян, вибриране, приятност, цел и блян, безкрайна изненада, утринна роса, мост и бариера, сълза на излекуване, извор на живота, зарево на ентусиазъм, дребна отворена шепа, нова луна, пролетен цвят, фино благоухание, арфа и лира…
Пресътворена орис и само - обич!

Така фондацията на арх. Пламен Мирянов " Нашият дом е България " честити Международния ден на дамата. Към поздрава си от организацията прибавиха и внушителна сбирка от спиращи дъха фрагменти на българската жена.

Снимките запечатват хубостта и излъчването на дами от всички възрасти и краища на страната. Някои от фрагментите са снимани по време на национални фестивали и празници, други са част от самодейностите на организацията, свързани със опазване на българщината и националната памет, възникване на родолюбиви и патриотични усеща.

Фотосите са неповторими и тъй като са напълно авторски, дело на самия арх. Пламен Мирянов и негови екип, които неуморно обикалят страната, с цел да снимат изобретателен и съвременен артикул. Тяхната безкористна цел е разпространение хубостта на родината и предпазване на националните обичаи, фолклор и просвета на България.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР